Ook kinderen zetten hun beste sportieve beentje voor tijdens het Golden Ten-spektakel in de binnenstad
Ook kinderen zetten hun beste sportieve beentje voor tijdens het Golden Ten-spektakel in de binnenstad Foto:

Sluiting online voorinschrijving Golden Tenloop

DELFT - De stand van zaken, deel 6, vanuit het organiserend comité. Het online inschrijven via de site voor de Trompper Optiek Golden Tenloop sluit dit weekend, op zaterdag 11 mei.

Voor de 10 kilometer is de inschrijving wegens succes helaas al gesloten. Iedereen wil op de 'Gouden Tien' schitteren, zo blijkt. Echter: voor de 5 kilometer Prestatieloop, de 2,5 kilometer Jeugdloop en de 1 kilometer Kinderloop zijn nog een paar plaatsen vrij. Dus, als je je hiervoor nog niet hebt ingeschreven,is onze gratis tip: NU DOEN!

Startnummers
Vanaf zondag 12 mei kan je alléén nog maar inschrijven op de momenten en de plaatsen waar de startnummers worden opgehaald. Dat kan op 25 mei tussen 10.00 uur en 14.00 uur bij het Hampshire Hotel Delft Centre aan de Koepoortplaats 3. En omdat we in Delft dit jaar een prachtig Gouden thema hebben, wordt je daar 'in stijl' welkom geheten. Een gevalletje Golden Ten door de eeuwen heen..

Stadhuis
Máár, let op: op de dag zelf, Hemelvaartsdag 30 mei, kunnen de startnummers in het Stadhuis op de Markt ook nog worden opgehaald! Ook 'in stijl', natuurlijk! Al geldt ook dan: Wie het eerst komt, die het eerst zijn benen sportief mag malen. Het zijn tenslotte de allerlaatste plaatsen. Vanaf 10.00 uur tot een half uur voor de betreffende start kan je hier dan nog je blauwe hart laten spreken en je schoenen veteren.

Mededelingen
Hou deze krant en de website in de gaten voor de last-minute mededelingen met betrekking tot het parkeren van fietsen, afsluitingen van wegen en/of straten en dergelijke. Mocht je dit alles rustig willen nalezen, haal dan nog even het boekje op bij de sponsoren. Op de site (https://goldentenloop.nl) staan deze gerubriceerd onder het kopje 'Meer info'.