Ruime keus bij Van der Plank
Ruime keus bij Van der Plank Foto: KOOS BOMMELE

Met Van der Plank vijf jaar onbezorgd fietsen

DELFT – We moeten minder zitten en meer bewegen. Wandelen en fietsen zijn gezond. Een goede fiets is allang geen luxe meer. Wie op zoek is naar een goede fiets – analoog of elektrisch – moet zeker eens langs gaan bij Van der Plank Tweewielers.

De naam Van der Plank is een begrip in Delft als het gaat om fietsen. Het bedrijf bestaat al sinds 1936. "Die naam hebben we bewust gehouden", weet bedrijfsleider Reinier Kielema. "De naam Van der Plank was en is een begrip in Delft, evenals de service. Die zit in ons DNA. Die was goed en is nog steeds goed. Of een klant nou komt voor een nieuwe fiets of om alleen een band op te laten pompen, we helpen direct. De persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel." Hetgeen ook blijkt uit de naamkaartjes op de kleding van het aanwezige personeel.
D
e elektrische fiets is flink in opmars. Daarom is er een nieuw servicepakket ontwikkeld: vijf jaar garantie op de hele fiets, motor, accu en onderdelen.

Opstapdag
Van der Plank heeft binnenkort een nieuwtje: de e-bike opstapdag. Geïnteresseerden kunnen op
zondag 26 mei op het terrein van Groenrijk 't Haantje naar hartenlust elektrische fietsen uitproberen. Het bedrijf voert op e-gebied vijf merken en heeft van alle vijf een aantal testmodellen klaar staan bij het tuincentrum.
V
an der Plank Tweewielers is gevestigd aan de Papsouwselaan 135, telefoonnummer: 015-2122505. De fiets- en dartwinkel is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Website: www.vdplanktweewielers.nl, Facebook: www.facebook.com/profilevdplank. De meimaand is fietsmaand bij Profile. Op de FB-pagina zijn alle speciale acties van deze maand te vinden.