800 m2 aan meubels
800 m2 aan meubels Foto:

Living Plaza: hoge kwaliteit voor bodemprijzen

DELFT – Zitten en slapen doen we allemaal dagelijks. Omdat we zuinig moeten zijn op ons lichaam, is het niet verkeerd om dat te doen op een bed of bank van kwaliteit. Wie dat zoekt is bij Living Plaza aan het goede adres.

Living Plaza is een nieuwe aanwinst op de Delftse Meubelboulevard. Het oorspronkelijk Noord-Hollandse bedrijf is sinds een klein jaar gevestigd in onze prinsenstad. Eigenaar Saïd Elghafil vertelt met trots wat zijn zaak zo bijzonder maakt. "Ons concept is: alles kan anders. Als de klant een bank of een ander meubel net iets hoger of dieper wil, of in een andere kleur, dan regelen we dat. Dat is onze kracht. Omdat we met Nederlandse fabrikanten werken en de lijnen kort zijn, kunnen we dit soort maatwerk snel leveren."
Living Plaza heeft een ruime keus. Of je nu iets klassieks of iets moderners zoekt, de showroom van 800 vierkante meter – een klein beetje beneden en vooral veel boven – heeft voor elk wat wils. En als je geen eigen vervoer heb, bezorgt Living-Plaza ook nog eens gratis in Delft en omstreken.

Faillissement
Elghafil heeft nog een goede tip: "Ik heb recent veel handel overgenomen uit een faillissement. Bankstellen, eethoeken, decoraties, vloerkleden, alles mag weg tegen elk aannemelijk bod. Dat betekent kortingen tot wel tachtig procent. Alle staat boven uitgestald in de showroom en is dus direct leverbaar."
Living Plaza is gevestigd aan de meubelboulevard op het adres Leeuwenstein 15,
telefoonnummer 015 3643865. De woonwinkel en showroom zijn geopend op dinsdag tot en met zondag van 11.00 uur tot en met 17.00 uur. Het bedrijf heeft een eigen website: https://www.living-plaza.nl en is daarnaast te vinden op social media: www.facebook.com/livingplazadelft en www.instagram.com/living_plaza.