Het familiebedrijf Steijger met v.l.n.r. Lucienne, Robin, Benno en Bob (Foto: Fred Leeflang)
Het familiebedrijf Steijger met v.l.n.r. Lucienne, Robin, Benno en Bob (Foto: Fred Leeflang)

Korting tijdens Ramadan bij Steijger Kaas- en Notenbar in de Hoven Passage

DELFT - Het is Ramadan en om de Islamitische gemeenschap tegemoet te komen, heeft Steijger Kaas-en Notenbar in Winkelcentrum In de Hoven een maand lang oplopende kortingen op diverse noten.

Bob Steijger:
"Dit doen we al een aantal jaar. Tijdens de periode van vasten, de Ramadan, hebben we een specifiek aantal soorten noten in de aanbieding: amandelen, walnoten, vijgen, dadels en hazelnoten. Dus tot het einde van het Suikerfeest, vrijdag 7 juni, kan men bij ons met fikse kortingen heerlijk noten inslaan. Want en daar zit hem de crux: de korting loopt op naar gelang het gewicht. Hoe meer grammen noten je koopt , hoe meer korting. Als we het over kiloprijzen hebben kan de korting zomaar oplopen tot 30 of 40% en dat is mooi meegenomen, natuurlijk!
We zijn eigenlijk de enige notenbar van belang in Delft, dus men weet ons goed te vinden. Vooral onze prijsbewuste Islamitische buurtgenoten. Die willen soms zelfs naar België rijden om 'groot' in te slaan. Dat hoeft nu niet, want met deze kortingen ben ik zeer concurrerend. Maar wees op voorhand gewaarschuwd, omdat het hard kan gaan met de voorraad: kom snel uw noten kopen, want op=op!"

Graskaas
Een andere specialiteit waar Steijger Kaas- en Notenbar in uitblinkt, is graskaas. Maar, ook dit product is maar beperkt voorradig.
"Over een week of drie hebben we de graskaas weer volop in huis, zolang de voorraad strekt. Deze kaas is nóg smeuïger dan gewone kaas, vanwege het vele caroteen dat het bevat. Caroteen dat in het eerste gras dat groeit zit. De kaas wordt gemaakt van de melk van koeien die deze eerste grasvelden leeg grazen. Zeg maar na hun vrolijke koeiendans, aan het begin van de lente. Dus ook hiervoor geldt: get it while it's still hot! Wees er snel bij, als de kippen, want deze kaas is niet te versmaden zo zacht..."

Check de site voor alle aanbiedingen: www.steijgerkaasennoten.nl.