DELFT - Volgende week zaterdag staat bij SEP vanaf 17.00 uur het 22e VET-ER-AAN toernooi op het programma. Dik van der Mast vormt samen met Marcel den Os de organisatie.

- Alweer de tweeëntwintigste...
"Inderdaad. Het is elk jaar weer een groot succes. Het draaiboek is altijd hetzelfde, de clubs komen graag jaarlijks terug. Helaas ontbreken Vitesse Delft en Full Speed dit jaar, omdat Vitesse 's middags nog een wedstrijd moet spelen en de Full Speed-veteranen de dag erna kampioen kunnen worden."

- Waardoor is het zo'n succes?
"Eigenlijk is het één grote reünie van de Delftse voetbalwereld, al doet het Goudse ONA ook mee. Ons elftal doet elk jaar in januari mee met hun Snerttoernooi, dus zij komen met de bus hierheen. Verder is er na afloop altijd een live-zanger en zorgt DJ Richard van Haeften de rest van de avond voor de muzikale omlijsting. Daarnaast worden er naast serieuze prijzen ook ludieke prijzen uitgereikt."

- Is iedereen welkom?
"Zeker, de afgelopen jaren is gebleken dat er veel mensen op dit evenement afkomen. De sfeer is gewoon ontzettend goed en het draait niet zoals vroeger om winnen of verliezen. Verder is het natuurlijk een unieke gelegenheid om de sterren van weleer weer eens te zien schitteren."