Gerard Hager van Aardpunt brengt middels een massage of healing een glimlach op lichaam en gezicht!
Gerard Hager van Aardpunt brengt middels een massage of healing een glimlach op lichaam en gezicht! Foto:

Aardpunt laat je lichaam weer glimlachen!

DELFT - Steeds meer mensen die graag goed voor hun lichaam zorgen vinden een massage of een healing vanzelfsprekend passen in het rijtje gezond eten, sporten of naar de kapper gaan.

Gerard Hager van Aardpunt:
"Mensen kijken echt uit naar een massage of healing. Vooral de polariteitsmassage is populair. Een uitgebreide massage waar niet alleen pijnlijke spieren worden behandeld, maar ook naar de oorzaak wordt gezocht. Vaak zakken ze tijdens de behandeling even weg. Het voelt alsof ze een minivakantie hebben ervaren. Ook na een zeer effectieve stoelmassage van 20 tot 30 minuten voel je je een stuk frisser. Veel bedrijven zetten het in voor hun personeel. Anderen kiezen ervoor hun weekend of vakantie 30 minuten later te laten beginnen. Vaste klanten, met abonnement of rittenkaart, boeken en betalen online en krijgen 10% korting. Ze komen binnen, gaan zitten en lopen na een half uur fris en ontspannen weer naar buiten.
Healing klinkt misschien zweverig, maar dat is het niet. We zijn allemaal wel eens chagrijnig of heel opgewekt, ook zonder reden. Dat ligt aan de energiestroom in ons lichaam. Als je langere tijd niet lekker in je vel zit, is die energiehuishouding waarschijnlijk ontregeld. Een healing wordt gebruikt om dat te herstellen. Al na een enkele behandeling zit je een stuk beter in je vel. Geef eens een massage cadeau, je krijgt 5% korting op de behandeling die je cadeau geeft. Daarnaast heb ik een leuke actie voor mensen die mijn auto zien staan of rijden. Plaats hier een foto van op social media en krijg 10% korting. Ik startte met Aardpunt in 2013. Begin vorig jaar koos ik voor groei, meer naar buiten treden. Naast een nieuwe huisstijl en website ook flyers verspreiden. Op die manier kwam ik met Rodi Media in contact. De korte, duidelijke communicatie was erg prettig. Andere reclame-uitingen laat ik ook graag door hen doen." Zie ook: www.aardpunt.nl