Afbeelding
Foto: Ruud Stift

Linda Paap

Wat ben je hier aan het doen op het Vesteplein?
"Ik kom net uit mijn werk. Ik werk al sinds een jaar of acht bij Stichting DOK Delft, de bibliotheek die nu onder de 'paraplu' OPEN opereert. Ik ben één van de medewerkers van de catering."

Ga je dit weekend nog iets leuks doen?
"Ik ga binnenkort met een vriendin, Frouke, op vakantie naar IJsland. Dus dit weekend gaan we alles alvast een beetje bespreken. Wat er ingepakt mee moet, wat we willen gaan zien etc."

Wat was jouw nieuws van deze week?
"Dat er weer geschoten was in Delft. Ik voel me nog wel veilig in deze stad, maar het zet je wel aan het denken. Voor de rest gaat het een nieuws een beetje aan me voorbij. Ik krijg er niet veel van mee, een beetje bewust eigenlijk wel. Meestal word je er niet vrolijker van. Daarom zeg ik: geniet van de kleine dingen om je heen. Een mooie regenboog, vogels die fluiten of gewoon een lekker bakkie koffie."

Wie zou je nog weleens willen ontmoeten?
"De ware, want dat is tot nu toe nog niet gelukt, hahaha. Het liefst 'tall, dark and handsome'. Blond en iets minder knap mag ook, hoor. Nee, alle gekheid op een stokkie: gewoon een aardige, leuke normale gozer zou leuk zijn."

Heb je verder nog iets leuks te melden?
"Ja, waarschijnlijk gaan we dit jaar met een clubje op bezoek bij mijn ex-collega 'van de koffie', Maarten. Hij is met zijn vriendin naar Spanje verhuisd om daar een broodjeszaak te beginnen. Ik ben benieuwd hoe het er dan mee staat. Hij heeft altijd tegen me gezegd: 'Je kan altijd bij mij bedrijfsleider worden'. Nou ja, dat kan misschien altijd nog."