Bike Totaal Wijtman organiseert e-bike opstapdagen in Nootdorp
Bike Totaal Wijtman organiseert e-bike opstapdagen in Nootdorp Foto:

E-bike opstapdagen in Pijnacker-Nootdorp

NOOTDORP - Na de zeer succesvolle Delftse editie van de E-bike opstapdagen bij de Schaapskooi staat dit keer de Pijnacker-Nootdorp editie op de agenda. Bike Totaal Wijtman heeft als locatie gekozen voor de IJsbaan Nootdorp aan de Oude Weg 47.

Wanneer? Vrijdag 3 en zaterdag 4 mei. Op beide dagen kan er worden opgestapt tussen 10.00 uur en 17.00 uur.

Arthur Wijtman, Bike Totaal:
"We pakken groots uit! Alle vertegenwoordigers van de grote merken e-bikes zijn aanwezig. Er staan circa 100 modellen 'on display'. Een riant aantal e-bikes om uit te proberen. In een omgeving die zich ervoor leent, een heerlijk elektrisch ondersteunt ritje. Maak kennis met het fenomeen e-bike en 'proef' de verschillen. Keus genoeg!
Na de proefrit staat een kopje koffie met lekkernij klaar. Rondom de opstapdagen hebben we spectaculaire voordeeltjes van minimaal 360 euro. Koopjes worden nog goedkoper. Uw voordeel kan oplopen tot maar liefst 710 euro! Naast hoge kortingen krijgen mensen die een e-bike aanschaffen ook een onderhoudspakket ter waarde van 210 euro cadeau. Redenen te over om volgend weekend naar de Oude Weg 47 te komen, toch?
Verder zijn er aanvullende acties van de e-bike leveranciers die meedoen aan de opstapdagen. Acties die het nog aantrekkelijker maken om even je gezicht te laten zien op vrijdag 3 of zaterdag 4 mei. Als klap op de vuurpijl: iedereen die een e-bike koopt ontvangt een leuke, groene attentie. Om het helemaal af te maken. Dus, schroom niet en breng een bezoekje. Onze twee gastvrouwen ontvangen u met open armen!"
LET OP: Vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen. Zie ook: www.wijtman.nl