Udo Schmidt gaat voor de nuance en heeft oog voor detail
Udo Schmidt gaat voor de nuance en heeft oog voor detail Foto:

Schmidt Uitvaartzorg: persoonlijk én betrokken

PIJNACKER – Udo Schmidt werkt al sinds 2005 in de uitvaartbranche. Hij rolde er onverwachts in.

"Ik was op zoek naar een andere baan en mijn buurman was bedrijfsleider bij De Laatste Eer. Van het een kwam het ander en nadat ik hier eerst 12 jaar de nodige ervaring op deed in de branche, besloot ik in maart 2017 voor mezelf te beginnen.
Ik vind het mooi om mensen te helpen ontzorgen, maar wel zodanig dat ze zelf de regie in handen blijven houden. Ik zie mezelf als een soort van 'coördinator op de achtergrond'. Mijn inbreng? Meedenken, dingen aankaarten waar men niet meteen aan denkt. Met andere woorden: alle keuzes op een weegschaal leggen en eventueel alternatieven aanreiken. Nuances aanbrengen om daarmee in te spelen op iets wat tijdens een uitvaart ontstaat.

Oog voor detail
Er komt veel op iemand af tijdens het regelen van een uitvaart. Men houdt meestal vast aan wat bekend is, terwijl er zoveel meer mogelijk is. Ook wanneer er sprake is van een uitvaartverzekering of lidmaatschap hoeft de keuze van een uitvaartonderneming niet vast te liggen. Ik volg geen standaardprocedures maar pas me aan aan uw situatie. Het is niet nodig om alle keuzes tijdens het eerste of tweede contact te maken. Stap voor stap, met oog voor details en vooral zorgvuldig, aandacht voor al uw ideeën en wensen.
In de huidige uitvaartzorg verdwijnt bij uitvaartondernemingen de persoonlijke aanpak steeds meer naar de achtergrond. Die persoonlijke benadering, daar gaat het juist om. Ik werk alleen, dus het contact verloopt altijd rechtstreeksmet mij. Bij mij geen 'kantooruren'. Ik ben 24/7 beschikbaar, 365 dagen per jaar."

Schmidt Uitvaartzorg, Vogelmuurerf 13, 2643 HP Pijnacker.
T.: 06-54357865
W.: schmidtuitvaartzorg.nl