Bij het Kickertje staan zeer verschillende activiteiten op de agenda
Bij het Kickertje staan zeer verschillende activiteiten op de agenda Foto:

Vertrouwde en professionele kinderopvang bij 't Kickertje

DEN HOORN - 't Kickertje staat voor spelen, ontdekken, plezier maken, leren en ontspannen!

Daar gaat het om in zowel de dag- als naschoolse opvang. 't Kickertje biedt al ruim 25 jaar dag- en buitenschoolse opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. 't Kickertje heeft diverse locaties in de dorpskernen van Schipluiden en Den Hoorn.
Ieder seizoen bieden wij een aantrekkelijk en uitdagend aanbod aan workshops en activiteiten. De kinderen kunnen een filmpje maken, muziek maken, snoezelen, dansen, mee doen aan een workshop taekwondo, leren naaien op de naaimachine of maken zich de fijne kneepjes van handbal eigen, maar ook schminken, kookactiviteiten, en techniekles staan regelmatig op het programma. Uiteraard denken de oudere kinderen mee over het programma wat aangeboden wordt. Dit voorjaar tuinieren 30 kinderen van onze locaties bij de schooltuinen van de Goudsbloem, wieden, schoffelen, gieten en met de opbrengst uit de tuinen gaan de kinderen koken.

Peuterwerkplaatsen
Naast de dagopvang en de naschoolse opvang heeft 't Kickertje ook Peuterwerkplaatsen. De kinderen worden uitgenodigd deel te nemen aan activiteiten die aansluiten bij de belevingswereld van de peuter en die de ontwikkeling en ontplooiing prikkelen. De kinderen worden ondersteund door de pedagogische medewerkers die hen helpen de zelfstandigheid en zelfredzaamheid te doen groeien. In 2017 is 't Kickertje een samenwerking aangegaan met basisschool het Galjoen. Dit heeft geresulteerd in een Peuter-kleutergroep. Kinderen van 3 jaar zijn gedurende schooltijd samen met kleuters uit het basisonderwijs. Een mooie uitdaging! Voorwaarde voor een plek in de Peuter-kleutergroep is dat kinderen ingeschreven staan voor basisonderwijs op het Galjoen.

In beweging
't Kickertje is een organisatie in beweging. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar medewerkers met bijzondere talenten. Wil jij ons helpen de kinderen én jouzelf een onvergetelijke ontwikkelingsreis te bieden? Kom bij 't Kickertje op gesprek of kijk op de website ('vacatures'). Geïnteresseerd in 't Kickertje en haar opvang? Neem contact op voor een rondleiding: (015) 2573212. Wanneer je interesse is gewekt om te komen werken bij 't Kickertje, ben je van harte uitgenodigd voor een rondleiding en een gesprek. Bel of mail: (015) 2517585 of personeel@kickertje.nl.