Laura en John Kooij: bijna een kwart eeuw getrouwd!
Laura en John Kooij: bijna een kwart eeuw getrouwd! Foto:

Laura en John: bijna een kwart eeuw in de echt verbonden

DELFT - Laura (47) en John (60) leerden elkaar voor het eerst kennen in 1989 tijdens een nachtmarathon, georganiseerd door de Delftse Watervrienden. Laura: "Door John ben ik ook gaan waterpoloën. Tot februari van dit jaar gaf ik zelfs nog les bij DWV. Ons druk bezochte bruiloftsfeest was in De Delftstede aan de Phoenixstraat. Alle ooms en tantes waren aanwezig bij de voltrekking in het stadhuis van Delft, 's avonds kwamen ook de neefjes, nichtjes en onze vrienden buurten. Het was een topfeest!
Toen ik John leerde kennen, was ik nog verzorgende in opleiding. Inmiddels werk ik bij Careyn als VIG (Verzorgende Individuele Gezondheidszorg). Mijn man John is elektricien bij SPIE in Schiedam. We hebben als gedeelde hobby wandelen. John wil er ook nog weleens op de fiets op uit trekken. John is idolaat van muziek. In zijn iets jongere jaren stond hij geregeld als DJ achter de draaitafel bij een discotheek aan de Hooikade.
Een kwart eeuw samen en we kennen elkaar al bijna dertig jaar. Wanneer het heuglijke feit daar is? Nog een maandje of wat weg. We zijn op 10 juni 1994 getrouwd, dus we nemen gewoon alvast een voorschot op de festiviteiten!"