De deelnemers aan de 'Bakken voor KiKa-actie' tonen trots het totaal opgehaalde bedrag
De deelnemers aan de 'Bakken voor KiKa-actie' tonen trots het totaal opgehaalde bedrag Foto:

Jeremina bakt voor KiKa

DELFGAUW - Kinderopvang Jeremina besloot zich aan te sluiten bij een initiatief van de oprichter van de Facebookgroep 'Peuterleidster'.

Er werd een actie opgezet voor KiKa. Arianne van de kleinschalige kinderopvang Jeremina te Delfgauw: "Wij wilden daar ook graag ons steentje aan bijdragen en hebben met het gehele team onze ideeën gebundeld. Het resultaat? We gingen koekjes verkopen. In de twee weken dat we actief waren met de actie, hebben we ook met de kinderen het thema bakken aangeroerd. Hierbij stond het samen bakken met de kinderen ook centraal. Met het team zelf werden vier verschillende soorten koekjes bakken. We maakten bestellijsten, iedereen die wilde kon koekjes bestellen. Wat een enthousiasme van iedereen, gewoonweg super! Online kon ook op onze eigen webpagina van KiKa worden gedoneerd.
De actie eindigde eind maart met een pannenkoeken en poffertjes markt bij Jeremina in de tuin. Ouders en kinderen en geïnteresseerden werden van harte welkom geheten. Het was een gezellige drukte en de pannenkoeken (die ook weer vakkundig door ons waren gebakken) vonden gretig aftrek. De poffertjes werden ter plekke gebakken, live cooking! Ook deze markt bleek een groot succes. Mooi weer en iedereen genoot met volle teugen. Allemaal inspanningen voor het goede doel!

Opbrengst
De opbrengst was formidabel. De totale opbrengst, door de verkoop van koekjes, pannenkoeken, poffertjes en door overige donaties, liet het geweldige bedrag zien van 931,15 euro.

Wij zijn ontzettend dankbaar dat we dit hebben kunnen doen. Iedereen die ons hierbij heeft geholpen: super bedankt!
Dat dit bedrag weer een klein stukje mag bijdragen voor het kind wat het hard nodig heeft."