De voorverkoop voor 'Fringe' is van start gegaan. Haal je kaarten op tijd in huis!
De voorverkoop voor 'Fringe' is van start gegaan. Haal je kaarten op tijd in huis! Foto:

Voorverkoop Fringe Festival gestart!

DELFT - De kaartverkoop voor de negende editie van het Delft Fringe Festival is gestart! Het festival vindt plaats van donderdag 30 mei tot en met maandag 10 juni.

Het Delft Fringe Festival staat stevig op haar vier poten: onbevangen, cultureel, verbindt jonge makers met liefhebbers, publieke vertoning van theater, kunst, dans, muziek en verandert Delft in verrassend meerdaags podium.

Begrip
Het Delft Fringe Festival is een begrip geworden. En terecht! Dit jaar spelen zo'n 51 podiumkunstenaars voor de 9e keer op 21 verschillende locaties meer dan 400 voorstellingen. Even ademhalen. Cijfers om van te duizelen, maar ook om trots op te zijn en nieuwsgierig van te worden. Een toonaangevend festival waarin aanstormende talenten, oude zielen en vrije geesten zorgen voor cultureel kippenvel.

Spotlight
Het diverse programma verbindt muzikanten, dansers, theatermakers en podiumkunstenaars met liefhebbers, levensgenieters, connaisseurs en ontdekkers. De stad wordt voor een korte periode in een ander licht gezet. Delft Fringe Festival, alles voor even met andere ogen bekijken en genieten van een uniek en divers programma-aanbod.

Opwarmertje
Als 'opwarmertje' presenteert Delft Fringe de nieuwe voorstelling van Lisa Ostermann, MEEDOEN, tijdens Aangeschoten Wild. Dit jaarlijkse, kleinere festival vindt plaats op het terrein van Lijm & Cultuur aan de Rotterdamseweg 272. Tijdens dit festival kun je genieten van een mix van muziek en cultuur: cabaret, dans, lounge, eten en bands. De voorstellingen zijn te zien op zowel het buitenterrein als in drie zalen in de oude lijmfabriek.

Scherp en catchy
In MEEDOEN beschouwt Lisa manieren waarop mensen succesvol met elkaar mee proberen te doen en hoe die soms werken. MEEDOEN is een mix van scherpe grappen en catchy liedjes. En special effects, tenminste als Lisa haar dag heeft...
Tijdens het Delft Fringe Festival kun je op 1, 6, 7 en 8 juni genieten van Lisa Ostermann op diverse locaties in de stad. Dit is een voorstelling die je niet wil missen!

Bekijk in het programma op de website of in het Fringe Magazine de actuele informatie rondom data, tijden en locatie. Met het magazine heb je alle informatie rondom het festival bij de hand en selecteer je gemakkelijk jouw favoriete Fringe voorstellingen. Haal het magazine gratis op bij het Rietveld Theater.

Vrijwilligers
Het Delft Fringe festival zoekt vrijwilligers! Kassamedewerkers, op- en afbouwers, publieksbegeleiders of vliegende keepers. Kies een functie die bij je past én voor een uniek kijkje achter de schermen. Bij drie of meer diensten krijg je een passe-partout waarmee je gratis naar alle voorstellingen kunt! Houd je van theater, weet je van aanpakken en ben je beschikbaar tussen 30 mei en 10 juni? Meld je dan via de site: www.delftfringefestival.nl

Wil je zeker zijn van een toegangsbewijs voor één van de voorstellingen van het Delft Fringe Festival? 50% van de capaciteit per voorstelling is al in de verkoop! Voor 7 euro koop je een ticket online en ben je verzekerd van een plek. Na betaling ontvang je de kaarten direct in jouw mailbox. Online betalen kan veilig via iDeal.