Hugo Voets en eigenares Willemijn op het grote, zonnige terras van de woning aan de Hugo de Grootstraat 68
Hugo Voets en eigenares Willemijn op het grote, zonnige terras van de woning aan de Hugo de Grootstraat 68 Foto:

Oude Delft Makelaardij begrijpt uw (ver)koopwensen!

DELFT - Oude Delft Makelaardij begrijpt uw behoefte bij aan- of verkoop van een huis!

Zoals in het geval van Willemijn en Piet, die hun woning aan de Hugo de Grootstraat 68 bij Oude Delft Makelaardij in de verkoop hebben. Een 4-kamer bovenwoning van rond de 136 m2 met een werkelijk prachtig dakterras.

Supertof
Hugo Voets van Oude Delft Makelaardij:
"Dit is het schoolvoorbeeld van een supertoffe woning! Ideaal voor een gezin. Het huis is door eigenaar Piet grotendeels professioneel zelf verbouwd, met behoud van het warme, persoonlijke karakter. Het huis heeft als blikvanger een groot dakterras met zon rondom. En, met een prachtig uitzicht, onder andere op de Oude Kerk, onze buurman."

Voorzieningen
Willemijn en Piet hebben vijftien jaar met plezier in de Hugo de Grootstraat gewoond. "Sterker nog, vervolgt Hugo, ze blijven er gewoon wonen. De verkopers verhuizen naar een pand aan de overkant van de straat. En terecht, want de Hugo de Grootstraat is centraal gelegen met diverse scholen en andere voorzieningen in de directe nabijheid. Op korte termijn wordt de hele straat heringericht door de gemeente. Nieuwe klinkers, een 30-km zone en verse beplanting, kortom: een veiligere en groenere straat. Meer informatie over deze woning is te vinden op onze site: www.oudedelft.com Daar kunt u ook het andere aanbod aan huizen, zowel huur als koop, bekijken."

Waardebepaling
Speelt u met de gedachte om uw huis te verkopen? Onze verkoopmakelaar komt vrijblijvend langs voor een -gratis- waardebepaling! Loop eens binnen op de Oude Delft 219 of neem contact op:
Oude Delft Makelaardij
015-2131110
info@oudedelft.com