Bezoek de Paasshow bij Cor Olie Recreatie!
Bezoek de Paasshow bij Cor Olie Recreatie! Foto:

Paasshow bij Kampeercentrum Cor Olie Recreatie

REGIO - De campings gaan weer open en de vakanties staan weer voor de deur. Tweede Paasdag wordt bij Cor Olie Recreatie, Weg en Bos 1, Bergschenhoek, een gezellige huisbeurs gehouden.

Bij Cor Olie Recreatie vindt u nieuwe campers van Knaus en Weinsberg en nieuwe caravans van Sprite en Elddis. Cor Olie Recreatie heeft ook een ruime collectie gebruikte campers en caravans, natuurlijk met Bovag garantie!
Met de campermerken Knaus en Weinsberg is er voor iedere wens een camper bij Cor Olie Recreatie. Buscampers, halfintegraal campers en de topper van Knaus: de luxe volintegraal Sun-i 700LEG. Ook aktiecampers ontbreken niet in de showroom, deze zijn standaard voorzien van veel extra's met een voordeel oplopend tot wel 19.100 euro!
Natuurlijk komen ook de echte caravanliefhebbers aan hun trekken bij Cor Olie. In de showroom staan de nieuwe caravans van Sprite en Elddis. Een uitgebreide range van eenvoudig en compact tot luxe en royaal. In het technocenter van Cor Olie Recreatie worden alle werkzaamheden aan campers en caravans vakkundig uitgevoerd. Van Bovag onderhoudsbeurt, schadeherstel, op- en inbouwen van accessoires tot het verzorgen van APK voor de camper. Dat Cor Olie kwaliteit levert blijkt wel uit het feit dat ook de ANWB de weg naar Cor Olie weet te vinden. Iedere maand bouwt een monteur van Cor Olie een camperaccessoire op de ANWB camper voor de KCK rubriek: zo doet de vakman het!
Cor Olie verhuurt ook nieuwe campers! Het is de moeite waard om tijdens de Paasshow Cor Olie Recreatie te bezoeken. Er zijn speciale Paasaanbiedingen in de shop, op accessoires en bij aanschaf van een nieuwe caravan of camper bij aanschaf van een nieuwe caravan of camper! Bovendien maken alle bezoekers kans op het winnen van leuke prijzen!
Zie ook: www.corolie.nl