Villa Debora, de kinderclub van Inloophuis Debora

DELFT - Kinderen binnen uw organisatie, school of praktijk die zijn getroffen door kanker kunnen terecht bij de kinderclub van het Inloophuis Debora, Villa Debora.

De kinderclub van het inloophuis Debora in Delft is iedere 1e woensdagmiddag van de maand geopend van 15.00 uur -16.30 uur. De eerstvolgende bijeenkomst is op woensdag 1 mei.
(Groot)ouders en/ of verzorgers kunnen ondertussen een kopje thee of koffie drinken met gastvrouwen in de huiskamer van Inloophuis.

Verhaal
Villa Debora biedt speelse vormen aan voor kinderen van 4 tot 12 jaar die in een moeilijke situatie zitten omdat zijzelf kanker hebben, een naaste kanker heeft of omdat een dierbare is overleden aan kanker. Kinderen kunnen hun verhaal doen en we gaan samen leuke dingen doen. Voorop staat het delen van ervaringen. En uiteraard mogen de kinderen ook altijd een broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje meenemen. Villa Debora is vooral gezellig en ontspannen.

Informatie
Wil je ons een keer ontmoeten of uitnodigen op jullie school of organisatie? Dan zijn wij altijd bereid om langs te komen! Nadere informatie vindt u op de website: http://www.inloophuisdebora.nl/welkom-bij-villa-debora/