Mike van der Lee, hier samen met de leverancier van de bus, Herbert van der Windt: blij met de bestickering door Rodi Sign en Print
Mike van der Lee, hier samen met de leverancier van de bus, Herbert van der Windt: blij met de bestickering door Rodi Sign en Print Foto:

BuitenGewoon Kunstgras: blij met Rodi Sign & Print!

SCHIPLUIDEN - Mike van der Lee van BuitenGewoon Kunstgras is verguld met zijn nieuw door Rodi Sign & Print bestickerde bus. "Dit is de tweede keer dat we met ze in zee zijn gegaan en ze leveren gewoon keurig werk. Alles volgens afspraak. Geen klagen, ook nu weer een positieve ervaring."

BuitenGewoon Kunstgras is een merknaam. Samen met Myview Golf valt het onder het overkoepelende Myview-Trading B.V.
"Met BuitenGewoon Kunstgras bedienen we voornamelijk de particuliere markt, het aanleggen van landscape tuinen. Myview Golf levert en installeert golfbanen. Nee, geen hele banen, dat zijn teveel vierkante meters. Meestal beperken we ons tot greens en/of afslagbanen die in kunstgras worden uitgevoerd. Of oefenveldjes, specifieke kleinschalige projecten. Ik kan met recht zeggen dat ons kunstgras echt gras evenaart of zelfs overstijgt. Het is daarnaast slijtvaster en makkelijker in onderhoud. Op Golfbaan Schinkelshoek in Vlaardingen bijvoorbeeld hebben we 27 kunstgras greens geïnstalleerd, het nieuwste van het nieuwste. Ook bij andere zeer gerenommeerde, hoogstaande golfterreinen (Bernardus Golf in Cromvoirt, The Dutch in Spijk, The International in Badhoevedorp) hebben we Tee-lines en target greens geplaatst.

Over de grens
We leveren zelfs over de grens! In Frankrijk hebben we meerdere golfbanen helpen inrichten alsmede adventure (midget golf) banen. Verder ook nog in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk afslagbanen, Tee-lines en greens. Je komt ons product dus bijna op elke respectabele golfbaan tegen."

Adres:
BuitenGewoon Kunstgras,
Zouteveenseweg 7, Schipluiden.
T: 015 - 240 01 34.
M: info@buitengewoonkunstgras.nl
www.buitengewoonkunstgras.nl