Afbeelding
Foto:

Charmaine Breedveld

Wat ben je aan het doen hier bij Basalt aan de Reinier de Graafweg?
Ik geef hier elke maandag, dinsdag en woensdag dansles bij Dancin' Delft. En dat is dus een groot deel van mijn leven! Het is een soort tweede huis. Vorige week hebben we een dansfestival in Schipluiden georganiseerd.

Wat leuk, hoe was dat?
Het was een zeer geslaagd festival. Het is ieder jaar weer afwachten wat het publiek en de deelnemers er van vinden. Tot nu toe hebben we alleen positieve reacties gehoord. Er hangt altijd een ontspannen sfeer zonder strijd of concurrentie.

Wat is je het meest bijgebleven?
De poledance van Jessica Cadil. Ik zat met m'n hart in mijn keel. Zo goed en indrukwekkend. Gelukkig ging mijn eigen piratendans ook beter dan ik had verwacht.

Ga je van de week nog wat leuks doen? Deze week starten we met nieuwe dansvormen. Op 29 juni hebben we een eindshow met Dancin' Delft en Dansvereniging Delft. Dat worden zeker weer leuke weken.

Wie zou je nog eens willen ontmoeten? Ik denk dat ik dan kies voor de Belgische choreografe Isabelle Beernaert. Dit om van haar te leren hoe zij een choreografie maakt.

Wat is voor jou hét nieuws van de afgelopen week? Dat we met de B20+ van Dancin' Delft definitief door zijn naar de Nederlandse Kampioenschappen Jazzdance.

Wat vind je de mooiste plek van Delft? Dat is voor mij toch wel het meertje achter de Chinalaan. Op dit meertje keek ik altijd uit over het water met mijn oma die daar woonde.