Een aantal deelnemers aan de Beursvloer in Gouden Eeuw-kostumering (Foto: Koos Bommelé)
Een aantal deelnemers aan de Beursvloer in Gouden Eeuw-kostumering (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

Beursvloer 2019 was weer een groot succes!

DELFT - De dertiende Beursvloer was een groot succes! Het thema? Verrassend anders handelen in 'Gouden Eeuw'-sfeer.

Er werden 148 matches geregistreerd tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. De 1e match werd gemaakt tussen de wethouders van Delft en Midden-Delfland en De Rode Feniks. In ruil voor nieuwe pakjes voor de dansgroep, verzorgde De Rode Feniks ter plekke een spetterend optreden.

Gesloten beurs
Tijdens de Beursvloer komen bedrijven en maatschappelijke organisaties samen om elkaar te ontmoeten, te netwerken en om te kijken wat zij voor elkaar kunnen betekenen. De deelnemers onderhandelen op een laagdrempelige manier met elkaar, met gesloten beurs. Want wat de één over heeft en graag wil bieden, heeft meerwaarde voor de ander en vice versa. Het doel is om tot concrete afspraken, matches, te komen.
Pitchen
Vier organisaties mochten hun vraag op het podium pitchen om zo extra aandacht te vragen hun wens en natuurlijk hun ludieke tegenbod. Parkinson Café Delft en omstreken, Stichting Present Delft, GreenGiftBox en Stedenband Delft-Estelí pitchten hun vraag en tegenaanbod en gingen naar huis met mooie matches. Het publiek koos de winnaar van de pitchwedstrijd, dat werd Parkinson Café Delft en omstreken. Zij waren op zoek naar een trike, om mee te kunnen doen aan een sponsorwedstrijd van 3000 kilometer: geld inzamelen voor medicatie voor Parkinsonpatiënten. Als tegenprestatie had men een high-tea, een bokswedstrijd, mooie klederdracht en de welbekende taart. Alle matches worden op een rij gezet en de maatschappelijke waarde wordt uitgerekend. De Beursvloer gemist? Geen probleem. De Delftse Uitdaging biedt u de kans om 365 dagen per jaar een match te maken! Meer informatie of terugblikken? Zie de Facebookpagina van de Beursvloer Delft & Midden-Delfland.