De meneer rechts heeft Indonesische  roots, maar wat is zijn naam ook alweer?
De meneer rechts heeft Indonesische roots, maar wat is zijn naam ook alweer? Foto:

Win kaarten voor de Pasar Malam in Ahoy!

DELFT - Ontdek en proef Indonesië op de Pasar Malam Istimewa XL in Rotterdam Ahoy tijdens Pasen.

In het Paasweekend, op zaterdag 20, zondag 21 en maandag 22 april, is de Pasar Malam te bezoeken in twee hallen in het Rotterdamse Ahoy.

De Pasar Malam, Indonesisch / Maleis voor 'avondmarkt', is een 3-daags cultureel evenement waar de Indonesische- en Molukse eilanden en hun rijke cultuur centraal staan.

Zaterdag 20 april staat in het teken van de Molukse eilanden met als één van de hoogtepunten een grandioos concert van één van de meest populaire Molukse bands van dit moment, 'Remmen Los' en een dansgroep van 30 personen. Op 1e paasdag, zondag 21 april zal Massada een volledig concert geven op de Pasar Malam Istimewa XL in Ahoy. Op maandag 22 april (2e paasdag) komt Sarah Jory 'World's nr. 1 Female Pedal Steel Guitarist' uit Engeland over. Ze heeft net een wereldtour met Van Morrison afgesloten en zal in Ahoy optreden samen met de voormalige countryband Trespass. Alle 3 de dagen worden gepresenteerd door Sylvia Elders. Sylvia is een echte kenner van de Indische, Indonesische en Molukse cultuur. Ze neemt de bezoekers mee op reis naar de Gordel van Smaragd en alles vertellen over deze bijzondere en mooie cultuur. Kortom, een heel erg bijzonder programma op de Pasar Malam Istimewa XL in Rotterdam Ahoy.

Prijsvraag
Het Kasteeltje en Delft op Zondag mogen 2 x 3 kaarten weggeven voor 20, 21 of 22 april. Wat moet je daarvoor doen? Alleen even het antwoord op onderstaande vraag mailen naar: maakkansopkaarten@delftopzondag.nl

Vraag: Welke bekende zanger van de Nederlandse band Doe Maar wordt door Charles van Harling geïnterviewd (zie foto)?