Corsoboot Delft zoekt vrijwilligers!

DELFT - Ook dit jaar vaart de Delftse Corsoboot weer mee met het Varend Corso Westland, dat dit jaar in het teken staat van 'WOW!'

Het Dreamteam van de TU Delft heeft inmiddels een ontwerp voor de boot gemaakt. Het enige wat nu nog rest is bijpassende outfits voor de figuranten en natuurlijk vrijwilligers die mee willen bouwen aan de boot.

Vrijwilligers
Vorig jaar is de Delftse Corsoboot uitgeroepen tot 'Beste boot overall' en natuurlijk gaat Delft ook dit jaar weer voor een goede beoordeling! Daarom wordt de Delftse Corsoboot dit jaar gemaakt voor én door de Delftenaar. En dus is Stichting Corsoboot Delft op zoek naar vrijwilligers!
Voor de kleding van de figuranten is Stichting Corsoboot Delft dit jaar op zoek naar naai(st)ers die futuristische kleding willen ontwerpen en naaien voor figuranten. De stichting zorgt voor een passend budget voor de inkoop van materialen.

Natuurlijk moet de schuit omgebouwd worden tot een prachtige boot en daarom zoekt Corsoboot Delft ook mannen en vrouwen met twee rechter handen. De stichting draagt zorg voor de materialen en natuurlijk de basis van het ontwerp van de boot.

Draag jij graag bij aan de enige Delftse Corsoboot? Stuur dan een mailtje naar delftsecorsoboot@gmail.com. Wie weet zie jij jouw creatie op 2, 3 en 4 augustus het WOW!-effect creëren bij de half miljoen bezoekers van het Varend Corso Westland.