Overzicht van de Rataplan-winkel in Den Haag (Foto: Claudia Otten)
Overzicht van de Rataplan-winkel in Den Haag (Foto: Claudia Otten) Foto: CLAUDIAOTTEN

Kringloopshoppen op 2e Paasdag bij RataPlan!

DELFT - Het is lente! De dagen zijn weer langer, het mooie weer komt er aan en ook het Paasweekend ligt in het verschiet.

Voor alle kringloopfanaten is RataPlan Tweede Paasdag geopend van 12.00 uur – 17.00 uur. En om het nog leuker te maken heeft het kringloopbedrijf die dag een speciale paasactie!

Paasactie
Naast het speuren naar kringloopkoopjes kunt u op maandag 22 april, Tweede Paasdag, ook speuren naar paaskorting. In de winkel zijn vier paaseieren verstopt met daarop een aantal letters. Samen vormen deze letters een woord. Noem het woord bij de kassa en ontvang een mooie korting op het volledige aankoopbedrag.

Oude kleding
Heeft u net de grote lenteschoonmaak achter de rug of begint u hier binnenkort mee? Geef uw 'oude' kleding, servies en andere spullen een tweede leven! Levert u uw spullen in bij RataPlan? Dan spaart u het milieu en zorgt u ervoor dat RataPlan meer werkgelegenheid kan creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Breng zelf uw spullen langs in één van de winkels of kijk op de website voor het maken van een gratis ophaalafspraak.

Adressen:
Turbineweg 16a, 2627 BP Delft
Laan van Waalhaven 213a, 2497 GL Den Haag
www.rataplan.nl