De Nederlandse liedjes van Code B zijn zaterdag 20 april te beluisteren bij STECK in de Kromstraat
De Nederlandse liedjes van Code B zijn zaterdag 20 april te beluisteren bij STECK in de Kromstraat Foto:

Laatste voorronde Peter Tetteroo Bokaal!

DELFT - Spannend! Tijdens de 3e en laatste voorronde van de Peter Tetteroo Bokaal, zaterdag 20 april, zal ook het programma van de 28e editie van Westerpop, bekend worden gemaakt.

Voor de komende editie van de Peter Tetteroo Bokaal, de Delftse popprijs ter stimulering van talent, heeft de commissie van de Peter Tetteroo Bokaal namens de organisatie van Westerpop, 52 inzendingen uit de regio van Delft en omstreken mogen beoordelen. Inmiddels zijn de volgende negen bands geselecteerd voor de voorronden van deze prestigieuze Delftse popprijs: The Arthurs, R-Vii, Y-Mara, Dad's Amaryllo, Stumblin' Home, Karvel, Sonorous, Code B en Tom Vrolijk & The Lucky Spares.

Winnaars
De eerste voorronde is gewonnen door The Arthurs en Dad's Amaryllo kwam in de 2e voorronde als winnaar uit de bus.
De laatste voorronde is bij te wonen op 20 april a.s. De locatie betreft muziekcafé STECK, in de binnenstad van Delft. De toegang is gratis. De Peter Tetteroo Bokaal is een onderdeel van Delfts bekendste popfestival, Westerpop. De 28e editie van Westerpop vindt plaats op vrijdag 19 en zaterdag 20 juli.

Op zaterdag 20 april zal worden opgetreden door: Code B (Nederlandstalige pop), Sonorous (soul/jazz) en Tom Vrolijk & the Lucky Spares (pop/rock). De volgorde van spelen wordt bepaald door middel van loting.

Het publiek wordt in de gelegenheid gesteld om tijdens de concerten mee te stemmen. De winnaar van de avond krijgt een podiumplek toebedeeld op de 1e dag van Westerpop op vrijdag 19 juli!

Datum: zaterdag 20 april, 20.30 uur. Locatie: STECK, Kromstraat 25. Toegang: Gratis.