Oranjekoorts, hét muzikale spektakel van het jaar op de Markt in Delft
Oranjekoorts, hét muzikale spektakel van het jaar op de Markt in Delft Foto:

Win kaarten voor Oranjekoorts Koningsnacht!

DELFT - Nog maar twee weken en het is zover: Oranjekoorts Koningsnacht. Organisator De Burgemeesters heeft voor de jubileumeditie meer artiesten dan ooit tevoren geboekt.

Het gevarieerde programma zorgt ervoor dat zowel jong als oud feestend op de Markt zal staan. Jij kunt hierbij zijn, want Delft op Zondag geeft maar liefst tien maal twee vrijkaarten weg voor Oranjekoorts!

Vrijdag 26 april kleurt De Markt in Delft van 18.00 uur tot 00.00 uur volledig oranje en goud tijdens Oranjekoorts. "Ook dit jaar hebben we weer een spraakmakend programma samengesteld voor onze bezoekers met meer artiesten dan ooit tevoren." Eerder werd al verklapt dat Lange Frans, Jewelste, Die Verruckte Stunde (Radio 538), Dansado & de Feestneger, Delftsche Helden, Barry Badpak en Feestartiest Irvine op het podium staan, afgelopen week maakte de organisator nog meer namen bekend. Delftenaar Richie Lee, feestzanger Wesley Broens en dweilorkest De Flierefluiters maken de line-up compleet. De Flierefluiters zullen de wachtende bezoekers in de rij muzikaal vermaken.

"We hebben op het moment al 70% van alle tickets verkocht en de kaarten gaan nog steeds als warme broodjes over onze digitale toonbank," vertelt Guy Verbeek van De Burgemeesters.
Voor alle praktische informatie en het bestellen van kaarten kun je terecht op www.oranjekoortsfestival.nl. Wil je jouw bezoek écht bijzonder maken? Bestel dan voor een kleine meerprijs kaarten voor het verhoogde VIP-deck met uitzicht op het podium, een eigen ingang, bar en toilet, drie consumpties van het huis en Hollandse hapjes.

Win kaarten
Delft op Zondag geeft 10 x 2 kaarten weg. Mail je NAW-gegevens naar:
prijsvraag@delftopzondag.nl
De gelukkigen ontvangen per mail bericht.