Alles is verser dan vers bij Aldi, zo ook de groenten en het fruit (Foto: Mike Reuser)
Alles is verser dan vers bij Aldi, zo ook de groenten en het fruit (Foto: Mike Reuser) Foto:

Alles bij Aldi is verser dan vers!

DELFT - De Aldi aan de Papsouwselaan 1 is natuurlijk al bekend bij de vaste klanten. Nieuwe klanten echter komen in een gespreid bedje.

Een half jaar geleden is de Aldi helemaal verbouwd en de winkel voldoet nu aan de Europese ANIKo 1.1 norm: veel daglicht, brede gangpaden en overzichtelijke schappen.

Vers
Het nieuwe credo is vers, vers en nog eens vers. Dat ruik je als je de winkel binnenloopt en langs de bakkerij komt waar de Debag, de Rolls Royce onder de broodovens, met regelmaat middels een speciaal procedé vers brood produceert. Of even verder waar je een groot assortiment aan groenten en fruit aantreft, onverpakt en los verkrijgbaar. Wie op zoek is naar een goed stuk vis of vlees, een fles Franse wijn of een brok Hollandse kaas is bij de Aldi aan het goede adres. En alles onder één dak.
Leerbedrijf
Maar filiaalhouder Enis Etemovic heeft nog meer nieuws: "We worden een leerbedrijf voor het ROC Mondriaan in Delft en Den Haag. Vanaf volgend jaar kunnen leerlingen bij ons een deel van hun opleiding invullen. Verder zal ons assortiment in de loop van dit jaar met honderden producten worden uitgebreid. Onze klanten kunnen dan kiezen uit een bijna verdubbeld assortiment, van 750 producten naar bijna 1500. Als we een product niet hebben? Wij staan altijd open voor suggesties van de klant. Dus, gewoon even aangeven bij het personeel en we gaan er werk van maken."

De Aldi, aan de Papsouwselaan 1, is zeven dagen per week geopend. Parkeren – voor de deur – is gratis van 08.00 uur tot 12.00 uur en vanaf 18.00 uur. Wie op de hoogte wil blijven van alle interessante aanbiedingen downloadt de Aldi App.
Tel. 079-3440440. Zie: www.aldi.nl