Afbeelding
Foto: Martin Groen

Mariëtte de Groot

Wat ben je hier bij Molen de Roos aan het doen? Ik heb net bij Gaston Badoux van molenwinkel Ambacht een doosje eieren van het Buurtkippenhok gekocht. En hem nog even bedankt, omdat ik vorige week flyers voor een film & lunchevenement bij hem in de winkel mocht leggen.

Wat voor evenement was dat? Het was een geslaagd evenement van serviceclub Inner Wheel Delft bij filmhuis Lumen met zo'n 60 gasten. De opbrengst, bestemd voor Stichting Gezinshereniging Vluchtelingen Delft, maken we snel bekend.

Ga je verder nog wat leuks doen?
Jazeker, ik zing woensdagavond bij jazzkoor All That Jazz! Donderdagavond zie ik mijn vriendinnen van serviceclub Inner Wheel tijdens onze maandelijkse bijeenkomst. We hebben een gastspreker en sluiten af met een gezellige borrel.
Wie zou je nog eens willen ontmoeten?
Ik vind onze burgemeester, mevrouw van Bijsterveldt, een inspirerende vrouw! Ze toont zich betrokken, is breed geïnteresseerd en slim in de wijze waarop zij Delft (online) op de kaart zet. Ik heb haar recent horen spreken tijdens de Hannah Ahrend Vertelling, een Duits-Amerikaanse filosofe, waarbij ze open was over de gemaakte keuzes in haar loopbaan.

Wat is voor jou hét nieuws van de afgelopen week? Van de originele lokale initiatieven, zoals het tulpenveld bij het station en de Levende Etalage Dag van afgelopen zaterdag word ik blij en krijg ik een echt Lentegevoel van!

Wat vind je de mooiste plek van Delft?
Ik vind het Agnetapark een heerlijke plek om even tot rust te komen, een rondje te lopen. De historie van het park spreekt mij aan!