Rob de Nijs verzorgt een intiem concert bij Op Hodenpijl (Foto: William Rutten)
Rob de Nijs verzorgt een intiem concert bij Op Hodenpijl (Foto: William Rutten) Foto: WILLIAMRUTTEN

Rob de Nijs te gast Op Hodenpijl

SCHIPLUIDEN - Een artiest met een oeuvre zoals Rob de Nijs dat in jaren heeft opgebouwd, zou makkelijk op zijn lauweren kunnen rusten en de hits van weleer het werk laten doen. Maar niets van dat! Op donderdag 18 april is hij wederom te gast Op Hodenpijl voor een intiem concert.

Diep in zijn zesde decennium als artiest maakt Rob de Nijs gewoon weer een nieuw album, Niet voor het Laatst, én komt hij met een nieuw, gelijknamig, theaterprogramma waar de bevlogenheid en ambitie vanaf spatten. De cd bevat bijdragen van o.a. Frédérique Spigt, Jan Rot, Daniël Lohues, Spinvis, Paskal Jakobsen (BLØF) en Belinda Meuldijk. Bij Op Hodenpijl zal hij naast een aantal songs van dit album ook zijn grote hits uit het verleden laten horen.

Dinerbuffet
Voorafgaand aan het concert serveren we een dinerbuffet. Datum: donderdag 18 april. Tijd: 20.00 uur. Prijs: 32,50 euro. Inclusief diner: 70,50 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar via de site van Op Hodenpijl:
www.ophodenpijl.nl.

Klassiek op Zondag
Zet alvast in je agenda: Elke derde zondag van de maand een klassiek concert op zondag onder leiding van Marco Bons, op 1e paasdag 21 april speelt Trio Calliope werk van Bach, Dvorák, Kodaly en Martinu. Aanvang: 12.00 uur. Prijs: 16,50 euro. Inclusief lunch: 36,50 euro.

Trio Calliope wordt gevormd door violistes Sasha Mashina, Momoko Noguchi en altviolist Timur Jakubov. Alle drie musici zijn verbonden aan het Residentie Orkest Den Haag. Daar lag ook de basis om zich samen muzikaal te uiten met maximale expressie. Een brandend verlangen om snaren met de juiste hoeveelheid energie in beweging te brengen. Emotioneel geladen en gericht op een heerlijke luisterervaring.
Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 20-22, Schipluiden.