Het ensemble dat 'De Gouden Jaren' weer doet herleven in Theater de Veste
Het ensemble dat 'De Gouden Jaren' weer doet herleven in Theater de Veste Foto:

Win kaarten voor 'De Gouden Jaren'!

DELFT - Samen met Cor Bakker, Charly Angenois, Gert Wantenaar, Rebecca Lobry, Arie den Boer en Bastiaan Mulder neemt Jacques Klöters u mee op een muzikale reis door de jaren '50, '60 en '70.

Weet u het nog? De kolenkachel die het huis stoffig maakte, de ijsbloemen op de ruit, het papieren loonzakje en bellen bij de buren? En dat we vol ongeloof keken naar de eerste mens op de maan, 'Swiebertje' en Malle Pietje onze helden waren en we na 'De Fabeltjeskrant' onder de wol kropen? Wilt u een avond terug in die herinnering? De muzikale theatervoorstelling 'De Gouden Jaren' neemt u mee terug in de tijd. Een tijd die niet eens zo heel ver achter ons ligt en toch een eeuwigheid geleden lijkt.

'De Gouden Jaren' is een kijk- en luisterprogramma met het muzikale gezelschap van Cor Bakker. Samen met u zal cabaretier, publicist, programmamaker en radio presentator Jacques Klöters herinneringen ophalen. Er worden historische beelden uit het populaire Polygoon Bioscoopjournaal vertoond en de mooiste liedjes uit de jaren '50, '60 en '70 vertolkt. Inmiddels is gebleken dat veel leeftijdsgenoten die in deze periode geboren zijn, vooral ook sámen hebben genoten van deze 'feest-der-herkenning-voorstelling'. Bovendien bleek de voorstelling voor hun kinderen en kleinkinderen een vermakelijke manier om meer te weten te komen over het dagelijks leven van toen. 'De Gouden Jaren' is een muzikale reis langs 'memory-lane' waarin vader de pijp stopte en moeder de sokken.

Win kaarten
Voor de voorstelling van zaterdag 20 april (aanvang: 20.15 uur) in Theater de Veste zijn 2 x 2 kaarten te winnen. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar: gouden.jaren@ziggo.nl en wellicht trekt 'de notaris' jou als een van de winnaars uit de stapel!