Vinchenzo op feest in Witte Paard

NOOTDORP - Voor het feest van De Klimmende Règâhs op zaterdag 13 april in Het Witte Paard in Nootdorp zijn nog enkele kaarten te koop. Inmiddels is bekend geworden dat ook Vinchenzo van de partij is. Deze Nederlandse zanger werd bekend door zijn deelname aan The Voice of Holland 2017. Naast Vinchenzo zijn ook Jeroen van der Boom en Gerard Joling van de partij. Ongetwijfeld gaat het dak eraf. DJ Eric Benjamin draait de lekkerste muziek uit de hoogtijdagen van discotheek de Marathon in Den Haag. Om het feest compleet te maken komen de DJ's Rick Romijn en Ronald de Bas van Die Verrückte Stunde van Radio 538 heerlijke platen draaien. Een absolute garantie voor een knettergekke avond, waar je het volgend jaar nog over hebt. Niet alleen jij hebt een geweldige avond, maar de goede doelen ook. De opbrengst van de kaartverkoop gaat namelijk naar Alpe d'HuZes en Neurofibromatose Vereniging Nederland. Kom ook en neem je vrienden mee. De kaartverkoop is inmiddels volop aan de gang. Kaarten koop je voor 35 euro per stuk eenvoudig via www.dkronline.nl.

Concert koor en orkest Stanislascollege

DELFT - Op zaterdagavond 13 april geeft het koor en orkest van het Stanislascollege Westplantsoen hun jaarlijkse concert in de Maria van Jessekerk aan de Burgwal in Delft.

Het concert is extra bijzonder, omdat zij worden bijgestaan door leerlingen van het Fenyi Jeszuit Gimnázium in Miskolc uit Hongarije. Zij zijn hier op tegenbezoek omdat koor en orkest vorig jaar tijdens de tournee door Polen en Hongarije op deze school te gast is geweest. Het Hongaarse koor bestaat uit zo'n 40 leerlingen en staat onder leiding van dirigente en muziekdocente Klára Herpainé Velkey.
Het concert is afwisselend en heeft als thema 'reizen'. Op het programma staan onder meer werken als Super Mario Galaxy van Koji Kondo, de Nederlandse première van The Traveller van de Engelse componiste Debbie Wiseman, Endless Sea van het Album The Diary van Arjan Luccassen, Tundra van Ola Gjeilo en Toward the Unknown Region van Ralph Vaughan Williams. Ook zal het koor een aantal korte werken ten gehore brengen waaronder de premières van de korte compositie Reizen van wiskundedocent Sanne Schaap en het koorwerk Tussenland op muziek van Ruud Bos.
Het koor en orkest staan onder leiding van dirigent en docent muziek Kees van der Linden. De zakelijke leiding van koor en orkest is in handen van docente Andrea Russel.

Het concert start om 20.15 uur. Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar en kosten 10,00 euro voor volwassenen en 6,00 euro voor leerlingen en studenten.
Behalve hun deelname aan het concert zullen de Hongaarse leerlingen ook enkele lessen volgen op het Stanislascollege Westplantsoen en brengen zij een bezoek aan de Hongaarse ambassadeur.