Welke musicalster grijpt hier zijn kans én de microfoon van Charles van Harling?
Welke musicalster grijpt hier zijn kans én de microfoon van Charles van Harling? Foto:

Win kaarten voor Cats en Charley, de musical!

DELFT - Dit jaar is het precies 30 jaar geleden dat CATS voor het eerst in première ging in Nederland en de harten van de Nederlandse theaterbezoekers veroverde. Deze speciale jubileumtournee biedt een unieke kans voor oude en nieuwe CATS-fans om de show in het Engels te beleven zonder naar Londen te hoeven reizen. Vanzelfsprekend wordt de voorstelling van Nederlandse boventiteling voorzien zodat niets van het verhaal hoeft te worden gemist.
Sinds de première in 1981 speelde CATS onafgebroken gedurende een recordperiode van 21 jaar (!) zo'n 9.000 voorstellingen in Londen. Inmiddels bezochten meer dan 81 miljoen mensen in meer dan 30 landen de show die al in 15 talen werd opgevoerd.
Het Kasteeltje en Delft op Zondag mogen 2 kaarten weggeven voor de laatste keer CATS op zondag 7 april, matinee: 16.30 uur in het Luxortheater Rotterdam.

Let op: reageren op deze actie kan alleen op zaterdag 6 april!
Onze vraag: Waar komt de cast van Cats vandaan?

Charley, de komische musical!

Jon van Eerd, de meester van de lach, combineert dwaze verwikkelingen, gekke fysieke capriolen en gierende dialogen met dolkomische maar ook prachtige shownummers. Gebaseerd op de bekende komedie 'De Tante van Charlie' schreef hij samen met West End en Broadway-componist Michael Reed een waanzinnig hilarisch komische musical die niet eerder te zien was. Deze spetterende voorstelling komt naar u toe met een live orkest!
Het Kasteeltje en Delft op Zondag mogen 2 x 2 kaarten weggeven voor donderdag 11 of vrijdag 12 april, locatie: Stadstheater Zoetermeer.

Vraag: Hoe heet de musicalster die door Charles van Harling wordt geïnterviewd?
Stuur uw antwoord(en) naar:
maakkansopkaarten@delftopzondag.nl