De Fleetwood Maniacs verzorgen 'gouden' zondag geluiden bij Hotel Hampshire Delft Centre
De Fleetwood Maniacs verzorgen 'gouden' zondag geluiden bij Hotel Hampshire Delft Centre Foto:

Golden Sunday Sounds: Fleetwood Maniacs

DELFT - Fleetwood Maniacs, een groep gepassioneerde muzikanten uit Delft, beïnvloed door de ongeëvenaarde en legendarische muziek van Fleetwood Mac. Op zondag 7 april verzorgen ze, in het kader van de Golden Sunday Sounds, een spetterend optreden bij het Hampshire Hotel Delft Centre.

Beleef de muziek van Fleetwood Mac. De ritmische drumpartijen van Mick Fleetwood, de drijvende baspartijen van John McVie aangevuld met de snijdende vocalen van Christine McVie, Stevie Nicks en Lindsey Buckingham. Dit alles overgoten met de riffs en gitaarsolo's van Lindsey. Het is de combinatie van deze aparte elementen die hun geweldige songs laat spetteren.

Generaties
De muziek van Fleetwood Mac is door generaties heen bekend, nog steeds regelmatig op de radio te horen en favoriet onder audio streamers. Ook tv-commercials maken gretig gebruik van hun muziek. Daarnaast staat Fleetwood Mac met 14 nummers in de Top 2000.

Repertoire
Fleetwood Maniacs zijn in de ban van deze Amerikaans/ Engelse jaren '70 band en dat is goed te merken als zij op het podium betreden. Met zorg samengesteld repertoire en tot in detail uitgezochte partijen worden met passie op het podium door Fleetwood Maniacs tot leven gebracht. Je zou kunnen zeggen dat de muziek van Fleetwood Mac 'schuurt' en dat doet het bij Fleetwood Maniacs ook. Nummers zoals Go Your Own Way, Dreams, Everywhere, Second Hand News, Don't Stop, Landslide en nog veel meer staan zeker met stip op de te spelen setlist!

Locatie: Hampshire Hotel Delft Centre, Koepoortplaats 3, Delft.
Aanvang: 15.30 uur.
Entree: gratis.
Zie: www.hoteldelftcentre.nl