Andy van Leeuwen van De Schaapskooi en Arthur Wijtman zijn klaar voor de e-bike opstapdagen
Andy van Leeuwen van De Schaapskooi en Arthur Wijtman zijn klaar voor de e-bike opstapdagen Foto:

E-bike opstapdagen van Bike Totaal Wijtman

DELFT - Breng op zaterdag 13 en zondag 14 april een bezoekje aan de E-bike opstapdagen georganiseerd door Bike Totaal Wijtman Pijnacker, Nootdorp en Delft. Locatie: Korftlaan 3, naast de Schaapskooi en de kinderboerderij. Op beide dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Arthur Wijtman:
"We pakken groots uit dit jaar! Alle vertegenwoordigers van de grote merken e-bikes zijn aanwezig. Er staan circa 100 modellen 'on display'. Een riant aantal e-bikes om uit te proberen. In een omgeving die zich ervoor leent, een heerlijk ritje door het groen van de Delftse Hout. Maak kennis met het fenomeen e-bike en 'proef' de verschillen. Keus genoeg!

Appeltaart
Na de proefrit staat een kopje koffie met een heerlijk stuk appeltaart, met slagroom!, klaar. Rondom de opstapdagen hebben we spectaculaire voordeeltjes van minimaal 360 euro. Koopjes worden nog goedkoper. Uw voordeel kan oplopen tot maar liefst 710 euro! Naast hoge kortingen krijgen mensen die een e-bike aanschaffen ook een onderhoudspakket ter waarde van 210 euro cadeau. Redenen te over om volgend weekend naar de Korftlaan te komen, toch?

Acties
Verder zijn er aanvullende acties van de e-bike leveranciers die meedoen aan de opstapdagen. Acties die het nog aantrekkelijker maken om even je gezicht te laten zien op zaterdag 13 of zondag 14 april. Als klap op de vuurpijl: iedereen die een e-bike koopt ontvangt een leuke, groene attentie. Om het helemaal af te maken. Dus, schroom niet en breng een bezoekje. Onze twee gastvrouwen ontvangen u met open armen!

LET OP: Vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen.
Zie ook: www.wijtman.nl