De sales director en managing director van Fontijne Presses, Luc en Jeroen, zijn blij met de nieuw bestickerde ramen (Foto: RSAJ)
De sales director en managing director van Fontijne Presses, Luc en Jeroen, zijn blij met de nieuw bestickerde ramen (Foto: RSAJ) Foto:

Fontijne Presses is blij met Rodi Sign & Print

DELFT - Fontijne Presses aan de Turbineweg 20 is nu zichtbaar aanwezig met de nieuw bestickerde ramen.

Jeroen Moerman, Managing Director: "Voorheen zat Sieca Repro, een drukkerij voor de consumentenmarkt, in dit pand. Er komen nog regelmatig mensen langs voor de drukkerij. Daarom wilden we de entree, expeditie en de ramen duidelijk bestickerd hebben, zodat het voor iedereen duidelijk is dat Fontijne Presses nu gevestigd is op de Turbineweg 20. Rodi Sign & Print snapte onze bedoeling, ze hebben mooi vakwerk geleverd. Het ziet er prachtig uit! Op een zeer betaalbare manier heeft het pand een metamorfose ondergaan, een nieuwe identiteit gekregen."

Platenpersen
"Ons product? Geen alledaagse kost. Wij maken platenpersen voor de rubber-, kunststof- en composietindustrie. Onze klanten gebruiken onze persen voor onderzoeken door middel van het maken van drukproefjes. Alles op het gebied van plastic en kunststof waarbij proeven komen kijken, daar leveren wij persen voor. Grote spelers zoals onder andere: Tupperware, de vliegtuigindustrie, Defensie en zelfs Formule I.

Nauwkeurig
We leveren meer over de grens dan daarbinnen. Het zijn machines die tot op de honderdste nauwkeurig meten. Grote prestaties als gevolg van hoge druk en hoge temperaturen. Zaterdag 13 april hebben wij een Open Dag voor naasten en bekenden. We zijn trots en blij dat we sinds januari in Delft gevestigd zijn. Een stad die innovatie hoog in het vaandel heeft en de grenzen van wat kan opzoekt."

Fontijne Presses, Turbineweg 20.
Tel: 015-2010211
info@fontijnepresse.com
www.fontijnepresses.com