Jaime Nanoha en Vita Pagie brengen muzikaal kleur aan de werken van kunstenares Sascha van Eijk
Jaime Nanoha en Vita Pagie brengen muzikaal kleur aan de werken van kunstenares Sascha van Eijk Foto:

Swingende samba's in het atelier!

DELFT - Swingende samba's, ontroerende ballades en aanstekelijke bossanova's in een atelier vol met beeldende kunst!

Op zondag 7 april verzorgen Vita Pagie en Jaime Nanoha een concert in het atelier van Sascha van Eijk. Door te spelen en te experimenteren met materiaal maakt Sascha in haar schilderijen en objecten het vergankelijke tastbaar. Zelf omschrijft de kunstenares haar manier van werken als volgt:
"Mijn beeldend werk is twee- en driedimensionaal. In mijn atelier in de binnenstad van Delft werk ik aan schilderijen en objecten. Mijn kunst komt voor een belangrijk deel tot stand door te spelen en te experimenteren met verschillende materialen. Het maakproces is leidend, wat volgt is het resultaat. Mijn doeken zijn abstract en veelal landschappelijk."

Persoonlijk
"Typerend voor mijn werk zijn de aardse vormen en kleuren, en het verwerken van persoonlijke elementen. Levensverhalen en materialen die persoonlijke waarde hebben, verwerk ik in ruimtelijke objecten. Met deze KoesterKunst maak ik het vergankelijke tastbaar."

Conservatorium
Vita Pagie en Jaime Nanoha zijn al sinds 2012 een gevestigd duo. Zij hebben een grote liefde voor de Braziliaanse muziek. Beiden zijn cum laude afgestudeerd aan het conservatorium en hebben inmiddels een album opgenomen en een pakkende theatervoorstelling gemaakt. Zij vertolken melancholische ballades en ritmische liederen uit de 20e eeuw op geheel akoestische wijze.

Aanvang concert 14.00 uur. Adres: Delft, Koornmarkt 48K. Het concert is vrij toegankelijk, na afloop wordt gevraagd om een donatie naar waarde. Graag vooraf aanmelden via info@jaimevita.com.

Meer informatie: jaimevita.com en www.saschavaneijk.nl.