Op zoek naar een match! Deze dames bundelen de krachten tijdens een vorige editie van de Beursvloer.
Op zoek naar een match! Deze dames bundelen de krachten tijdens een vorige editie van de Beursvloer. Foto:

Verrassend anders handelen tijdens de Beursvloer

DELFT - Op dinsdag 9 april staat de 13e editie van de Beursvloer in Delft en Midden-Delfland geprogrammeerd.

De beursvloer is hét netwerkevenement waar je bij moet zijn. Goede doelen, organisaties en ondernemers vinden elkaar tijdens de beursvloer. Op 9 april wordt er gehandeld in maatschappelijke betrokkenheid. Dit jaar met als thema: verrassend anders handelen in de 'Gouden Eeuw'-sfeer.

Dynamisch
Bedrijven en maatschappelijke organisaties die 'iets' voor elkaar en voor de maatschappij willen betekenen ontmoeten en handelen met elkaar tijdens de beursvloer. Op de Beursvloer gaat het er ieder jaar dynamisch aan toe. Maatschappelijke organisaties en bedrijven ontmoeten elkaar met maar één doel: concrete afspraken, zogeheten 'matches', maken. Er is één vuistregel: er wordt gehandeld met gesloten beurs. Want wat de één over heeft of vanuit materialen of mankracht kan bieden, kan voor de ander zeer gewenst zijn. En er is altijd een verrassende tegenprestatie.

Initiatieven
De beursvloer daar moet je gewoon bij zijn. Wil je als bedrijf in Delft of Midden-Delfland iets voor de maatschappij betekenen? Meld je dan nu aan. Ook kunnen de stichtingen, verenigingen en maatschappelijke initiatieven zich met hun vraag en ludieke tegenprestatie aanmelden. Op de beursvloer kunnen bedrijven en maatschappelijke initiatieven veel voor elkaar betekenen op bijvoorbeeld het gebied van menskracht, advies, materialen en/of ruimte. Handelen jullie mee? Op de beursvloer maken we het graag concreet! Natuurlijk wordt er voor een hapje en een drankje gezorgd.

Matches
Er zijn talloze mooie matches te bedenken en te organiseren. Het is een wisselwerking. Bedrijven kunnen iets betekenen voor een maatschappelijke organisatie, stichting of vereniging en zij kunnen vaak weer iets terugdoen voor het bedrijf.

Pitch
Dit jaar kunnen maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen weer kans maken op een 'live' pitch tijdens de beursvloer. Hiertoe kunnen zij een kort filmpje maken van 1 minuut om de jury te overtuigen. Een onafhankelijke jury bepaalt welke drie organisaties op 9 april op het podium terecht komen. Meer informatie hierover op de website van de beursvloer.

Aanmelden
De beursvloer Delft en Midden-Delfland vindt plaats op dinsdag 9 april van 17.00 uur tot 20.30 uur. Aanmelden kan via www.beursvloerdelft.nl. Hier is tevens meer info te vinden. Dit jaar wordt de beursvloer gehouden bij Stichting PerspeKtief aan de Vulcanusweg 277 te Delft.

Programma
In hoofdlijnen ziet het programma er als volgt uit:
-16.30 uur: Inloop & ontvangst.
-17.00 uur: Welkomstwoord door Wilma Broeseliske.
-17.15 uur: Officiële opening door wethouders met verrassende openingsact.
-17.45 uur: Handelen op de beursvloer & pitchwedstrijd.
-19.45 uur: De beursvloer is gesloten.
-19.45 uur: Uitreiking publieksprijs Winnaar Pitch wedstrijd.
-20.30 uur: Einde beursvloer.

Het belooft weer een bruisend evenement te worden!

Kijk voor aanvullende informatie op de website van de Stichting Delftse Uitdaging: www.delftseuitdaging.nl