Het sociale gezicht van 'beauty' Sanne

DELFT - Sanne moet voor haar studie alleen nog een jaar stage lopen. "Ik doe vrijwilligerswerk wat in het verlengde van mijn studie ligt. Tweewekelijks werk ik een dag bij een opvanghuis voor ex-gedetineerden in Den Haag. Daar ben ik 'maatje' van iemand die zijn rijbewijs wil halen. Als dit klusje erop zit, pak ik mijn oude 'baan' van gastvrouw aldaar weer op. Op 2 en 3 april ga ik, met tien andere Missen, twee dagen werken bij een potplantkwekerij in Honselersdijk. Ons loon doneren we aan de LINDA.foundation, zo proberen we ons steentje bij te dragen. Ook zou ik graag zien dat meer supermarkten katoenen tasjes aanbieden i.p.v. plastic, om zo de hausse aan 'plastic waste' te minimaliseren. Ik heb een bijbaantje als kassière bij de Jumbo in het Tanthof, dus ik zie hoeveel producten onnodig in plastic verpakt zitten. Fabrikanten zouden verplicht moeten worden om biologisch afbreekbaar verpakkingsmateriaal te maken."
Zaterdag 13 april is dé grote finaledag voor Sanne. Van 09.30 uur tot 22.30 uur is ze in touw om te proberen de titel in de wacht te slepen.
"Daarom wil ik een oproep doen aan de lezers van Delft op Zondag. Je kunt mijn uitverkiezing steunen met een eenmalig SMS-je. SMS Poll Zuidholland Sanne naar 3010 (1,10 euro per bericht)." Steun de goedlachse en slimme Delftse, die in Rijswijk samenwoont met vriend René. Meer informatie? Kijk op: www.missbeautynetherlands.com