Nieuw per zondag 7 april: kapsalon RataPlan!
Nieuw per zondag 7 april: kapsalon RataPlan! Foto:

Zomerse modeshow en opening kapsalon bij RataPlan

DELFT - Op zondag 7 april start de verkoop van zomerkleding bij Kringloopwinkel RataPlan Delft aan de Turbineweg 16a.

Het kringloopbedrijf luidt het seizoen in met een modeshow. En dat niet alleen. Vanaf heden biedt RataPlan Delft een shop-in-shop kapsalon, welke op zondag 7 april officieel zal worden geopend.

Lentekriebels
Buiten blijft het weer langer licht en het zonnetje laat zich steeds vaker zien. De start van het voorjaar betekent de start van de lentekriebels. Ook de werknemers van kringloopwinkel RataPlan hebben de zomer alweer in hun bol. Alle zomerjurken, korte broeken en T-shirts worden tevoorschijn gehaald. RataPlan biedt een ruim assortiment zomerartikelen.

Modeshow
Om de klant te inspireren en een idee te geven wat de kringloop te bieden heeft, wordt er zondag 7 april een modeshow georganiseerd. De heren- en damesmode wordt vol enthousiasme door modellen gepresenteerd. Voorafgaand aan de modeshow wordt de shop- in-shop kapsalon geopend.

Opening kapsalon
Wie shopt bij de kringloop is voor een leuke outfit niet veel geld kwijt. En vanaf heden kan de kringloopliefhebber naast kleding ook voor een knipbeurt terecht bij RataPlan Delft. Op zondag 7 april wordt 'de kapsalon' officieel geopend om 14.00 uur. Marike, vrijwilligster bij RataPlan Delft en tevens opgeleid kapster, is elke vrijdagmiddag beschikbaar voor het knippen van uw haar. Er hoeft van te voren geen afspraak te worden gemaakt.

RataPlan Delft is een sociaal, betrokken onderneming met oog voor de gehele Delftse bevolking

RataPlan, Turbineweg 16a, Delft.
Telnr. 088-8282799.
Mail: delft@rataplan.nl