De jubileumeditie van Oranjekoorts op de Markt wordt een spektakel! (Foto: Marieke Zelisse)
De jubileumeditie van Oranjekoorts op de Markt wordt een spektakel! (Foto: Marieke Zelisse) Foto: MARIEKE ZELISSE

Jubileumeditie Koningsnacht festival extra groots!

DELFT - Voor het vijfde opeenvolgende jaar is de Markt in Delft het decor van één van de grotere Koningsnacht stadsfeesten van de regio.

Organisator De Burgemeesters trekt alles uit de kast om van de jubileumeditie op vrijdag 26 april een onvergetelijke ervaring te maken voor de duizenden bezoekers. Jong en oud zijn hiervoor uitgenodigd.

Al meer dan tweeduizend bezoekers wisten hun weg te vinden naar de website voor entreekaarten en daarmee zijn al meer dan de helft van de kaarten verkocht. Waarom dat zo snel gaat? Volgens de organisator is Oranjekoorts een begrip geworden en staat het garant voor een kwalitatief hoogstaand evenement dat toch heel laagdrempelig en gemoedelijk is. "Sinds afgelopen jaar is het evenement voor alle leeftijden te bezoeken en ligt onze focus, ook qua programmering, volledig op gezelligheid en samenzijn met al je vrienden om je heen", vertelt Guy Verbeek van De Burgemeesters.

Voor de jubileumeditie, waarbij veel wordt teruggeblikt op de hoogtepunten van afgelopen jaren, is gekozen voor een nieuw thema: Helemaal goud. Er is een nieuwe terreinindeling met maar liefst twee podia, een verhoogd VIP-deck voor bezoekers boven de 25 jaar en een vernieuwde line-up. Het wordt meezingen met de hits van Lange Frans, de huisband Jewelste keert terug en er zijn optredens van Die Verruckte Stunde (bekend van Radio 538), Dansado & de Feestneger, Barry Badpak, Delftsche Helden en Vunzige Deuntjes. Wie er nog meer komen houdt de organisatie nog als verrassing.

Info & tickets
Verwacht een avond volop entertainment, bekende hits en gezelligheid met alleen maar leuke mensen om je heen. Voor meer informatie en het bestellen van kaarten kun je terecht op www.oranjekoortsfestival.nl