De schattige Masha en haar onafscheidelijke beer, te zien in het theater!
De schattige Masha en haar onafscheidelijke beer, te zien in het theater! Foto:

Win kaarten voor 'Masha en de Beer Live!'

REGIO - Masha is een vrolijk, klein meisje en haar beste vriend is… een grote beer!

Na hun populaire animatieserie op Netflix en NPO 3 komen Masha en de Beer voor het eerst naar het theater met hun eigen familiemusical. Op zondag 7 april komen ze naar WestlandTheater De Naald in Naaldwijk.

In 'Masha en de Beer Live!' heeft Beer eindelijk zijn rust gevonden. Maar zijn ondeugende buurmeisje Masha kan geen seconde stilzitten. Ook nu komt ze samen met Beer en al haar andere bekende vriendjes weer terecht in een doldwaas avontuur.

Poppenspel
Het prachtige poppenspel, de fleurige decors, de vrolijke meezingliedjes en het hartverwarmende verhaal maken van 'Masha en de Beer Live!' een onvergetelijke theaterervaring voor de hele familie! Na de voorstelling verlaten Masha en haar vriendjes zelfs even hun knusse huisjes in het bos om met jou op de foto te gaan in de foyer van het theater. Het wordt ongetwijfeld beregezellig!

Prijsvraag
Het Kasteeltje en Delft op Zondag mogen 2 x 2 kaarten weggeven voor de voorstelling 'Masha en de Beer Live!' op zondag 7 april om 13.00 uur in het WestlandTheater De Naald in Naaldwijk. Wat moet je daar voor doen? Het antwoord op de volgende vraag mailen naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl Vraag: Wat voor kleur heeft de beer?
Hoofdpersonages: Masha, een ondeugend, goedmoedig peutermeisje. Ze woont in een verlaten stationsgebouw en zet doorlopend het huis van de beer op stelten. Masha en de beer hebben een haat-liefdeverhouding. Ze hebben doorlopend ruzie maar geven ook veel om elkaar. Mishka, een ontsnapte beer uit het circus en wonend in een omgevallen boom, kent allerlei goocheltrucs.