Batist Westland BV is onder meer gespecialiseerd in kassenbouw en aluminium constructies
Batist Westland BV is onder meer gespecialiseerd in kassenbouw en aluminium constructies Foto:

Batist Westland BV, actief op drietal terreinen

WATERINGEN - Op bedrijventerrein Zwethove te Wateringen is Batist Westland BV gevestigd in een mooi en modern bedrijfspand. Dit bedrijf omvat een drietal ondernemingen.

Batist Kassenbouw is gespecialiseerd in de opbouw van bedrijfsruimtes en tuincentra. De projecten worden veelal in opdracht van kassenbouwers uitgevoerd, een aantal in eigen beheer. Het gaat hierbij om projecten in binnen- en buitenland. Om deze projecten veilig en efficiënt te kunnen realiseren, beschikt het bedrijf over een zeer uitgebreid en modern machinepark.

Batist Aluminium Constructies ontwikkelt en produceert onderhouds- en reparatievoorzieningen voor de glastuinbouw. Enkele jaren geleden introduceerde zij de Repair Shuttle; een CE gekeurde voorziening waarmee veilig en efficiënt reparaties op een kasdak kunnen worden uitgevoerd. Met deze Shuttle wonnen ze als beste onderhoudsvoorziening de Europese hoofdprijs. Inmiddels zijn wereldwijd al diverse Shuttles geïnstalleerd.

Batist Hobbykassen produceert en plaatst maatwerk sierkassen, overkappingen en veranda's. In hoofdzaak komen de meeste opdrachten vanuit de particuliere sector, maar ook aan Nederlands grootste kruidenier heeft Batist Hobbykassen al een aantal winkelwagenstallingen en overkappingen geleverd. Ook in de horecasector zijn tal van mooie glasconstructies geplaatst zoals bij De Kurk in Delft en De Watertuin in Naaldwijk.
Alle drie de bedrijven zijn innovatief onderscheidend en hebben door jarenlange praktijkervaring voldoende kennis om maatwerkoplossingen te kunnen bieden. Informatie: Batist Westland BV, Naaldwijkseweg 5, Wateringen. www.batistwestland.nl