OPEN Breakdance Battle

DELFT - Zondag 31 maart staat OPEN in het teken van breakdance. Bboys and bgirls take the floor!

In samenwerking met breakdance school House of Styles stelt OPEN het podium als dansvloer beschikbaar voor alle breakdancers, jong en oud. Je kunt je ter plekke aanmelden, want het is open inloop!

Talenten
Dansers vanuit alle delen van Nederland komen samen om hun talenten op de dansvloer te laten zien tijdens de OPEN breakdance battle. Onder begeleiding van DJ Cribs en MC Tbone, Terence van Hutten, strijden ze voor de hoofdprijs van 150 euro. Een professionele jury besluit wie die dag de beste danser is tijdens deze competitie. Speciaal voor de jongste dansers wordt er een plek vrijgehouden bij de top 8 van die dag.

Battle
De toegang is gratis, dus doe mee of kijk naar het talent op de dansvloer. Je kunt je van 13.00-14.00 uur inschrijven voor de battle. De optredens zijn van 14.00-16.30 uur. Het proeflokaal is geopend, dus bestel een drankje en geniet!

Programma
OPEN is elke laatste zondag van de maand geopend van 13.00-18.00 uur. Op deze laatste zondagen verrassen DOK en De VAK je met een aansprekend programma in OPEN aan het Vesteplein. Kom langs op OPEN zondag!

Zie ook: https://opendelft.info/agenda