Jan Alsemgeest, initiator van het You Never Walk Alone wandelevent
Jan Alsemgeest, initiator van het You Never Walk Alone wandelevent Foto:

Wandelevent: You never walk alone!

SCHIPLUIDEN - Op zondag 14 april organiseert Schipluidenaar Jan Alsemgeest een wandeling van 11 km door het mooie Midden Delfland.

Start en finish zijn bij Sportcenter Allround, Zuidhoornseweg 6A, Den Hoorn. Zij stellen hun schitterende accommodatie voor dit evenement beschikbaar. De start van de wandeling is tussen 10 uur en 10.30 uur. U kunt zich inschrijven voor dit unieke wandelevenement via de website van Sportcenter Allround: www.sportcenterallround.nl Inschrijven is ook mogelijk op 14 april vanaf 9.30 uur. Inschrijfkosten 5,00 euro, maar u mag natuurlijk ook meer geven. Het volledige inschrijfgeld komt ten goede aan Team Westland.
Team Westland steunt lokaal oncologisch onderzoek, individuele oncologische zorg, patiƫnt & familie en hartenwensen. Meer informatie vind u op de website van Team Westland: www.teamwestland.nl
Bijna iedereen heeft in zijn of haar omgeving wel iemand die te maken heeft, of heeft gehad, met rotziekte kanker.
Alsemgeest: "Samen met mijn vriendin als begeleidster en mijn oudste broer Fer die in 2015 slokdarmkanker heeft overleefd, loop ik de Col du Tourmalet op, een klim van 18 km lang met een stijgingspercentage van 7 tot 13%. Namens Team Westland gaan op 19 juni 300 deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend deze berg op. Ze leggen een gedenksteen met tekst bij een speciaal monument als herinnering aan dierbaren die met kanker te maken hebben gehad of nog hebben. Het zou toch schitterend zijn als wij dat gevoel tijdens dit You Never Walk Alone wandel-event samen meedragen en delen. Aan het begin van de wandeling krijgt u een appel aangeboden door Klein Westland. Halverwege, bij Paviljoen 't Middelpunt, krijgt iedere deelnemer een gratis kopje koffie of thee. Wilt u actief en sportief zijn en tegelijkertijd de goede doelen van Team Westland steunen? Wandel dan mee op 14 april. You Never Walk Alone, dat is gewoon zo!"