DEN HOORN - Den Hoorn mag weer omhoogkijken. Na twee overwinningen op rij is de middenmoot weer in zicht. Zondag werd met 2-1 van Groeneweg gewonnen. Anthony Sintniklaas maakte beide goals.

- Je bent weer helemaal terug...
"Zo voelt het wel. Vorig jaar scheurde ik vlak na de winterstop mijn kruisband in een oefenpotje tegen RKAVV. Vlak voor de winterstop heb ik mijn eerste minuten gemaakt en na de winterstop was ik helemaal klaar om te beginnen. In de wedstrijd tegen Velo viel ik weer geblesseerd uit na een nare overtreding, maar afgelopen twee wedstrijden heb ik weer negentig minuten gespeeld."
- Met succes...
"Het is inderdaad wel erg lekker als je beide goals maakt. Maar het belangrijkste is dat we na die twee overwinningen weer naar boven kunnen kijken. We stonden op een plaats waar we niet willen staan en nu moeten we die stijgende lijn vasthouden."

- Dan is het fijn dat jullie weer completer raken...
"Absoluut, er zijn jongens terug, maar als je naar het basiselftal van vorig jaar kijkt, missen we nog steeds een man of zeven. Verder viel Mark Vermeulen tegen de Zwervers uit met een op het oog zware blessure. Uiteindelijk ben ik ervan overtuigd dat we voldoende kwaliteit hebben om bij die onderste plaatsen weg te blijven."