Benno Ouwersloot houdt met plezier alle ballen in de lucht bij Delftsdubbel!
Benno Ouwersloot houdt met plezier alle ballen in de lucht bij Delftsdubbel! Benno Ouwersloot houdt alle ballen in de lucht!

Gratis tennisclinic bij Delftsdubbel

DELFT - Tennis wordt, door grootheden als Kiki Bertens, steeds populairder. Bij Delftsdubbel starten op 1 april de zomercursussen weer en daarom is er deze zondag een gratis tennisclinic, waarbij Benno Ouwersloot de deelnemers kortingen serveert op een lidmaatschap.

Benno Ouwersloot is een sportman in hart en nieren. Al sinds jaar en dag zet hij zich in voor allerlei verschillende sporten. "Ik was altijd diegene die op jonge leeftijd toernooitjes organiseerde in de buurt." In 1992 startte hij samen met een partner Delftsdubbel. Sindsdien is de tennisvereniging niet meer weg te slaan uit sportpark Brasserskade.

Nu de zomercursussen er weer aankomen in april, zijn ze bij Delftsdubbel op zoek naar nieuwe cursisten. Iedereen is daarom op 24 maart uitgenodigd op de gratis tennisclinic van Delftsdubbel, waarbij deelnemers een korting kunnen scoren op een lidmaatschap. "Die dagen zijn altijd hartstikke gezellig. Er komen meestal toch zo'n 30 à 40 mensen opdagen", aldus Ouwersloot. "In de zomer krijgen we vaak veel nieuwe kinderen als cursist. Steeds vaker melden de ouders zich dan ook aan, want het is natuurlijk heel leuk om samen te sporten en bijvoorbeeld in de zomervakantie op de camping samen een balletje te slaan."

Ouwersloot houdt vaker gratis clinics, bijvoorbeeld bij basisscholen. "Men komt tegenwoordig niet meer zo vaak in aanraking met tennis." Lidmaatschappen zijn vaak duur, maar bij Delftsdubbel kan men low-budget instappen en alle attributen lenen. "Het allerbelangrijkste vind ik dat kinderen en ook ouderen kunnen blijven sporten en plezier kunnen maken."

De tennisclinic is op zondag 24 maart van 15.00 tot 16.00 uur bij Delftsdubbel aan het Laantje voor Levenslust 2. Extra informatie? Bel 06-54243956.