Frans Zucca, eigenaar van Scooter Service Delft (Koos Bommelé)
Frans Zucca, eigenaar van Scooter Service Delft (Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

Feestelijke kortingen bij Scooter Service Delft

DELFT - Achter de Westlandseweg, naast de Papsouwselaan zetelt Scooter Service Delft al zo'n acht jaar. De scooterspeciaalzaak blijft nog altijd groeien, maar naar verder weg verhuizen heeft eigenaar Frans Zucca geen zin. Hij verhuist gewoon naar de overkant van het kleine bedrijventerrein.

Het is ook niet zo gek dat Frans Zucca zijn uitbreiding in de buurt houdt. Aan het kleine industrieterreintje heeft zijn vader Dino ook een garagebedrijf, maar dan met auto's. "We blijven het liefst bij elkaar. Wel handig ook als je soms een extra handje nodig hebt."
Begin deze maand verhuisde Scooter Service Delft van de Neringstraat 7 naar de Industriestraat 46, een kleine tien meter tegenover. "We zijn groter geworden en we kunnen nu eindelijk meer scooters op voorraad houden", aldus Zucca over zijn uitbreiding. "We hebben nu ook voor het eerst onze showroom en werkplaats los van elkaar." Reden genoeg voor een feestje en daarom krijg je vanaf deze zondag tot vijf april 10 procent korting op de aanschaf van een nieuwe scooter van alle merken en modellen.

Hoewel het bedrijf net in het nieuwe pand zit, weet Zucca al te melden dat ze hier maar voor een jaar of vier zullen blijven alvorens hij weer terug verhuist. "Hier aan de Industriestraat zijn ze bezig met het bouwen van nieuwbouw. Daar komt nóg meer ruimte." Want hij heeft het nodig. Dat is ook niet gek als je bedenkt dat je voor alles omtrent scooters bij Scooter Service Delft terecht kunt. "Schadeherstel, taxatie, onderhoud en zowat alle nieuwe scootermodellen zijn bij ons te koop", somt de scooterspecialist op. "En ook elektrische scooters." Scooter Service Delft is dé specialist in scooters. Bij de Industriestraat 46 bent u met uw tweewieler altijd aan het goede adres. Kom eens langs of kijk op www.scooterservicedelft.nl