Gotta catch them all! Maar hoe heet dit Anime-personage?
Gotta catch them all! Maar hoe heet dit Anime-personage? Foto:

Win kaarten voor AnimeCon in Ahoy!

DELFT - AnimeCon wordt sinds 1999 jaarlijks georganiseerd en is een non-stop driedaags festival om de nieuwste en beste animaties, manga's, films en games uit Japan te zien, te spelen en om de personages tot leven te zien komen!

's Werelds beste cosplayers komen naar AnimeCon om hun zelfgemaakte kostuums te tonen en deel te nemen aan de kostuumwedstrijden.

Diversiteit
Het festival, van vrijdag 14 tot en met zondag 16 juni, onderscheidt zich van evenementen zoals comic cons met een grote diversiteit aan activiteiten. Uiteraard is er ook een uitgebreid aanbod aan merchandise, maar dat is slechts één van de vele onderdelen van het festival. Andere activiteiten zijn de hele nacht door de nieuwste films uit Azië kijken, bord- en kaartspellen doen, videogames spelen, genieten van een uitgebreide Aziatische catering en deelnemen aan meer dan 200 wedstrijden, lezingen, proeverijen en workshops. Kaarten voor dit unieke evenement, vanaf 2019 in Ahoy, zijn te koop vanaf 56 euro.

Thema
Het thema van AnimeCon 2019 is 'AnimeCon goes South'. Dit jaar is de 21e editie, dat maakt AnimeCon naast het grootste ook het langstlopende Anime-festival in Nederland. Het festival wordt georganiseerd door de J-Pop Foundation, de Stichting Promotie Japanse Popcultuur.

Prijsvraag
Het Kasteeltje en Delft op Zondag mogen 3 x 2 kaarten AnimeCon weggeven voor zaterdag 15 juni. Wat moet je daarvoor doen? Gewoon, even het antwoord op de volgende vraag mailen: Hoe heet dit beroemde Anime-figuurtje (zie foto)?
Stuur je antwoord naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl Wie weet loop jij zaterdag 15 juni je favoriete Anime-personages tegen het lijf!