Altijd deskundig advies bij Venvo: schaduw op maat!
Altijd deskundig advies bij Venvo: schaduw op maat! Foto:

Venvo zorgt voor schaduw op maat!

WATERINGEN – Venvo Zonwering aan de 's-Gravenzandseweg 3 in Wateringen is dé daglicht specialist op het gebied van projectzonwering en zonwering voor particulieren. Bij Venvo hebben ze alles, van assemblage tot montage, in eigen beheer.
Annette praat ons bij: "Onlangs is onze showroom drastisch verbouwd. Hij is nu groter, overzichtelijker en lekker modern. De klant kan, in een soort 'thuissetting', meer zien en beleven met betrekking tot ons ruime productaanbod. Via informatiezuilen krijgt de klant een realistische, directe beleving. Het is met deze zuil ook mogelijk je doek naar keuze op de gewenste zonwering te configureren, waardoor je een idee hebt hoe een bepaalde kleur doek op een gekozen scherm overkomt. Zo zie je meteen wat goed past bij je woning!
Zonwering wordt tegenwoordig het hele jaar door gebruikt, daar worden de verschillende materialen ook op aangepast. Kijk maar naar het aantal overkappingen, die als verlengstuk van het huis dienen. Zo kan je je pergola gemakkelijk met waterbestendige rits- of zipscreens omzomen of overkappen. Dan zit je binnen lekker knus, terwijl het 'buiten' klettert. Mensen kunnen heden ten dage eerder en veel meer buiten zitten en dat vraagt om innovatieve oplossingen. Zo hebben wij nieuwe zonwering in huis waar geen elektriciteit bij komt kijken. Deze zonwering, die ook te monteren is op 'moeilijke' plekken, gaat uit van een konische as en wordt met een koord bedient. Bij Venvo maken we zelf ook zonwering, naast rolluiken en knikarmschermen. Verder zijn we officieel dealer van het Belgische innovatieve topmerk Brustor. Onze monteurs zijn allemaal VCA-gecertificeerd en wij zijn aangesloten bij de Romazo (de 'BOVAG' onder de zonweringspecialisten), dus u koopt bij ons een vertrouwd en gegarandeerd kwaliteitsproduct."
Venvo is op zoek naar een monteur. Wil jij een van hun visitekaartjes worden? Mail naar info@venvo.nl of kom langs voor een gesprek!