Prostaat praat!

DELFT - Het Reinier de Graaf Gasthuis, inloophuis Debora en de ProstaatKankerStichting organiseren op dinsdag 26 maart van 16.00 uur -17.30 uur een informele bijeenkomst voor mannen met prostaatkanker en hun partners.

U bent welkom om medepatiënten te ontmoeten die ook prostaatkanker hebben. Samen kunt u ervaringen uitwisselen. De bijeenkomst wordt begeleid door lotgenoten van de ProstaatKankerStichting.nl en een casemanager van het Reinier de Graaf Gasthuis. Inloophuis Debora, Aart van der Leeuwlaan 9, Delft. Wilt u zich vóór 26 maart opgeven via dit e-mailadres: inschrijven@inloophuisdebora.nl

Burn-out de baas

DELFT - Van overlevingsstand naar lekker leven stand...

Moe, zo moe, alles is te veel en er moet nog zo veel. Je rent voor iedereen, en je vergeet jezelf en je gaat door, want dat wordt er van je verwacht of leg je jezelf op. Je wil er zijn voor je kinderen, je partner, je werk, je vrienden, maar diep in je hart wil je alleen nog maar vluchten, weg van hier, weg van alles wat moet, want je kan niet meer. Ga nog een ding doen, voor jezelf, kom naar de bijeenkomst over vermoeidheid en burn-out zaterdag 23 maart 2019 om 14.00 uur op de Nieuwe Langedijk 3 in Delft. Laat je voorlichten en helpen door deze geweldige therapeuten, zodat je weer terug komt in je oude vertrouwde goede energie!