Zwerfafval ruimen

DELFT - Zwerfafval is veel mensen een doorn in het oog. Het is al het afval dat - bewust of onbewust - is achtergelaten of beland op plekken waar het eigenlijk niet hoort, bijvoorbeeld op straat of in de natuur.

Zwerfafval bestaat vooral uit sigarettenpeuken, kauwgom en verpakkingsafval zoals snoepwikkels, flesjes, blikjes en patatbakjes.

De belangenvereniging Olofsbuurt-Westerkwartier vraagt aan alle buurtbewoners om op zaterdag 23 maart mee helpen om het zwerfafval te verwijderen uit onze wijken. Iedereen is welkom, volwassenen maar ook kinderen. Ook doet de BVOW een beroep op de plaatselijke politiek om mee te helpen en daarnaast kennis te maken met de wijk en de buurtbewoners. Stadsbelangen Delft heeft aangegeven aanwezig te zijn.

Locaties
Er zijn twee locaties waar u zich kan melden:
Buurthuis de Wending, Raamstraat, voor het Westerkwartier, start met het opruimen om 11.00 uur (tot ongeveer 13.00 uur). Voor koffie, thee en opruimmaterialen wordt gezorgd. De C. Fockstraat 65, voor het Hof van Delft, start met het opruimen om 11.30 uur (tot ongeveer 12.30 uur). Voor de nodige opruimmaterialen wordt gezorgd.

Kijk op www.supportervanschoon.nl/acties-in-de-buurt in Delft voor de acties en meld je meteen aan! Want wie is er geen supporter van schoon?