Het ondertekenen van de contracten bij DSV Full Speed
Het ondertekenen van de contracten bij DSV Full Speed Foto:

Technische staf Full Speed compleet!

DELFT - Deze week, op donderdag 7 maart, was het 'tekenmoment' voor D.S.V. Full Speed en de Technische Staf voor het seizoen 2019-2020.

De Technische Staf is nu compleet en zij gaan het komende seizoen de selectie van D.S.V. Full Speed onder hun hoede nemen en die selectie een stapje verder brengen dan het nu is of waar het dit seizoen eindigt. Zoals bekend strijden zowel het 1 ste als het 2 e team van de selectie van D.S.V. Full Speed voor promotie.

Presentatie
De complete technische staf ziet er als volgt uit, zie foto van links naar rechts:

John van der Vliet, assistent trainer D.S.V. Full Speed 1

John heeft zelf 137 wedstrijden in het eerste elftal van D.S.V. Full Speed gespeeld en in die wedstrijden liefst 21 keer het doel weten te vinden. John is vereeuwigd op de prachtige 'Wall of Fame' in de kantine van D.S.V. Full Speed.

Tabitha Edelenbos, verzorgster D.S.V. Full Speed 1

Tabitha neemt vanaf komend seizoen de verzorgingstaak over van Henk de Witte die na 24 jaar trouwe dienst aan het einde van dit seizoen een punt zet achter zijn verzorgingstaken. Tabitha studeert over enkele maanden af en is dan gediplomeerd fysiotherapeut.

Willem Berkien, trainer D.S.V. Full Speed 2

Na enkele jaren de jeugd van D.S.V. Full Speed getraind te hebben maakt Willem de stap naar de selectie, waar hij de jongens weer tegen komt die hij eerder in de jeugd getraind heeft. Willem heeft jarenlang de talentvolle jeugd van Feyenoord getraind en neemt eenbrok ervaring mee.

Sjaak Lispet, El Presidente D.S.V. Full Speed

Sjaak behoeft geen verdere toelichting. Hij heeft onlangs zijn periode van voorzitterschap met 15 jaar verlengd.

Hoofdtrainer

Frank Verhaar, hoofdtrainer D.S.V. Full Speed

Frank heeft zelf ook geen onverdienstelijke carrière achter de rug bij D.S.V. Full Speed. Hij heeft 230 wedstrijden in het eerste elftal van D.S.V. Full Speed gespeeld en daarbij ook nog 52 keer gescoord. Frank heeft de afgelopen drie jaar het tweede elftal van D.S.V. Full Speed getraind en is nu klaar voor de volgende stap, het hoofdtrainerschap.

Jack Bommelé, keeperstrainer D.S.V. Full Speed

Ook Jack is een bekende van de selectie van D.S.V. Full Speed. Jack heeft 102 wedstrijden gekeept in het eerste elftal. Hij wil zijn jarenlange ervaring als keeper en als trainer nu overbrengen naar de keepers van de selectie van D.S.V. Full Speed.

Gerda van den Burg, verzorgster D.S.V. Full Speed (ontbrekend op de foto)

Gerda gaat haar tweede seizoen in als verzorgster van D.S.V. Full Speed 2.

D.S.V. Full Speed, spelend op Sportpark Kerkpolder, komt met haar eerste elftal uit in de 3e klasse B. Zondag 10 maart staat de uitwedstrijd tegen WCR op het programma.